Redactie 3 jaar geleden Geen reacties

maandclubs
 

Tegenwoordig is het online aanbod van babykleertjes zo groot, dat alle modestijlen, stoffen en kleuren en combinaties ervan in de webwinkels met babykleding voorkomen. In plaats van alle babykledingwinkels in de stad af te lopen, is het toch veel leuker en comfortabeler om online te gaan winkelen. Juist het diverse aanbod van babykleertjes en de verschillende webwinkels maken het zoeken naar de leukste babykleertjes tot een aangename tijd. Wij hebben over onderstaande webwinkels veel positieve reacties ontvangen, dus daar kun je alvast de zoektocht naar originele, verassende en praktische babykleding beginnen. Lees in ons forum ook meer over het wassen van babykleertjes.

 

Noppies

uitgebreide collectie positiemode, bijpassende accesoires maar ook kun je hier terecht voor mooie baby-en kinderkleding. Noppies is een zeer bekend merk in baby- en kidsland, bekend om de goede prijs-kwaliteitverhouding.

 

 

Woezel en Pip

Woezel en Pip zijn de namen van twee hondjes die goede vriendjes van elkaar zijn. Gecreëerd en bedacht door Guusje Woesthoff-Nederhorst en De Woezels. De Woezel en Pip Webshop omvat een zeer breed assortiment van speelgoed, voorleesboekjes, kleding, tassen, verzorgingsproducten, beddengoed, meubels en meer! Veel shopplezier!

 

 

Kixx kleertjes

Leuke trendy kinderkleertjes kun je online bestellen bij deze webwinkel. Kixx-Online is de hipste en leukste online baby-, kinder- én tienerkleding winkel! Met een uitgebreid assortiment dat loopt vanaf babymaat 50. Heel veel shopplezier!

 

 

Kleertjes.com

Leuke trendy kinderkleertjes kun je online bestellen bij de webwinkel Kleertjes.com. De kleding is beschikbaar vanaf het allerkleinste maatje voor prematuur geboren baby´s tot en met maat 188 voor de oudere jeugd. Als aanvulling op de kleding is het ook mogelijk om schoentjes voor baby en kind te bestellen.

 

 

Happy Bee

Happybee is een leuke online webwinkel, waar babykleding en kinderkleding wordt aangeboden vanaf de maat prematuur tot en met maat 176. Naast het ruime assortiment aan kinderkleertjes kunnen zwangere vrouwen er ook terecht voor het online bestellen van positiekleding. Bij het vervangen van de bestaande collectie in verband met het seizoen kun je er terecht voor de uitverkoop.

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die een reactie toevoegd?

 

 

Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden