redactie

Redactie 2 jaar geleden Geen reacties

bewust-zwanger-bewust-bevallen
 
 

Het boek Bewust zwanger bewust bevallen, biedt inzichten om naast de fysieke aspecten van het zwanger zijn en bevallen ook aandacht te besteden aan de spirituele ervaringen. De aarde wordt bij elke geboorte vanuit het oogpunt van de schrijver verrijkt met meer bewustzijn en meer bezieling. De beleving van het bewustzijn staan in het boek duidelijk centraal en krijgt onder meer vorm aan de hand van oefeningen.

Bestel het boek bij Bol.com

Het boek "Bewust zwanger bewust bevallen" is te koop bij Bol.com. Sommige boeken zijn ook goedkoop tweedehands te bestellen via Bol.com. Kijk even op de website van bol.com voor meer informatie. 

 

Chakra energiesysteem

Het chakra energiesysteem vormt in het boek de basis voor bewust zwanger zijn en bewust bevallen. Met behulp van het energiesysteem wordt er informatie verkregen en antwoorden op verdiepingsvragen. Hiervoor kunnen oefeningen en meditaties worden uitgevoerd, zodat het bewustzijn wordt gevoed. Het prettig voelen tijdens de zwangerschap krijgt door de oefeningen concreet vorm. Daarnaast worden er ook oefeningen uitgelegd om de chakra energie in te zetten voor een bewuste en prettige bevalling. Als afsluiting volgt er nog een leuke toegift met subtiele zintuigrituelen.

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die een reactie toevoegd?

 

 

Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden