redactie

Redactie 1 jaar geleden Geen reacties

vrouw-slaapt-in-bh
 

Als je zwanger bent of net een kindje hebt gekregen, zijn er zoveel dingen waar je aan moet denken en die je in huis moet halen. Een slaapbh mag absoluut niet aan je boodschappenlijstje ontbreken. Om jezelf het comfort te bieden van een goede nachtrust, terwijl je ook makkelijk je kindje kunt voeden, heb je een bh nodig die precies aansluit op jouw behoeften. Ben jij benieuwd naar de drie beste slaapbh’s? Wij zette ze voor je op een rij.

Waarom een slaapbh?

Voor we beginnen met ons lijstje, leggen we graag eerst uit waarom een slaapbh nu zo handig is. Waarom zou je de aanschaf ervan overwegen? Het is een bh die ontworpen is om in te slapen. Dat houdt in dat er geen haakjes, beugels, snijdende bandjes of andere ongeregeldheden aan zitten. Je slaapt hierdoor met de ondersteuning van een bh, zonder dat je het gevoel hebt dat je een bh aan hebt. Doordat deze bh’s gemaakt zijn van een stof die zeer rekbaar is, kun je bovendien makkelijk je kind voeden door de cups opzij te schuiven. Tot slot helpen slaapbh’s bij het op de plek houden van zoogcompressen of hydrogel pads. Op gewoonborstvoeding.nl vind je de beste slaapbh's voor een comfortabele nachtrust.

1. De Carriwell kanten slaapbh

Of je nu zwanger of net bevallen bent, je wilt er nog steeds goed verzorgd uit zien. De Carriwell kanten slaapbh heeft een prachtige kanten afwerking en een cross-over stijl, waardoor je je op en top vrouw voelt. Tegelijkertijd biedt deze Carriwell bh je een super elastische en zachte stof die ideaal is om gevoelige borsten te ondersteunen en nog meer irritatie van pijnlijke tepels te voorkomen. Het biedt je brede schouderbandjes, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over knelpunten en dankzij de crossover stijl kun je makkelijk de cup opzij schuiven om je kindje te voeden. Deze bh is beschikbaar in zowel zwart als wit.

2. Carriwell slaapbh comfort

Is een cross-over niet bepaald jouw stijl en ben je liever iets meer bedekt voor meer steun? Dan is de Carriwell slaapbh comfort wellicht de juiste keus voor jou. Net zoals de Carriwell kanten slaapbh is ook deze bh gemaakt van zachte, rekbare stof die je optimale steun geeft en tegelijkertijd fijn aanvoelt op de huid. Ook als je zoogcompressen of hydrogel pads gebruikt, is deze Carriwell nog steeds je beste vriend. Ondanks de wat hogere sluiting van de bh, kun je gemakkelijk de cups omhoog of omlaag schuiven om borstvoeding te geven. De stof is zo rekbaar, dat je je geen zorgen hoeft te maken over uitscheurende naden. De Carriwell slaapbh is verkrijgbaar in zwart en wit.

3. Carriwell slaapbh bio katoen

Wil je jezelf het comfort geven dat je verdient, maar tegelijkertijd je hart voor de natuur uitdragen in ieder aspect van je leven? Dan is de Carriwell slaapbh van bio katoen de beste match voor jou. Deze bh heeft dezelfde eigenschappen als de Carriwell slaapbh comfort, maar is gemaakt met extra oog voor het milieu. Hij is gemaakt van super zacht biokatoen. Net zoals met de eerdere Carriwell slaapbh’s het geval is, kun je je kindje zonder zorgen voeden met dit kledingstuk, zonder dat je de cups los hoeft te halen. Je schuift ze simpelweg aan de kant.

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die een reactie toevoegd?

 

 

Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden