redactie

Redactie 1 jaar geleden Geen reacties

slaapbustier-organic-voedingsbeha-met-kant
 

De voedingsbh is speciaal ontworpen voor het gemak van kersverse moeders. Je kunt makkelijk borstvoeding geven wanneer je een voedingsbh draagt, want je maakt de cup met één hand los. Hierdoor kun je jouw baby gelijk aanleggen. Niet alleen dit maakt het dragen van een voedingsbh fijn, maar deze bh zit ook een stuk comfortabeler dan een normale bh.

Vanaf wanneer draag je een voedingsbh?

Veel vrouwen dragen een voedingsbh wanneer ze borstvoeding geven na de bevalling. Ook zijn er vrouwen die ervoor kiezen om de voedingsbh al eerder te dragen, tijdens de zwangerschap. Deze zit namelijk comfortabeler dan een gewone bh. Op het moment dat je merkt dat jouw bh je borsten af knelt, kun je alvast overstappen op een voedingsbh. Deze rekt namelijk mee en past zich aan de vorm van jouw borsten aan. Carriwell, een bekend en gerenommeerd merk met zwangerschapskleding en voedingsbh’s, heeft de bh’s zo ontworpen dat bh’s geschikt zijn voor dragen tijdens de zwangerschap- én borstvoedingsperiode. Een perfecte oplossing die bekend staat als meegroei- én voedingsbh’s!

Zo werkt een voedingsbh

De cups zijn afzonderlijk los te maken door middel van een clipje bij de schouderbandjes. Zo kun je eenvoudig je borst ontbloten, zonder dat je heel je bh hoeft uit te trekken. Ook heb je maar één hand nodig, zodat je met je andere hand je baby vast kunt houden. Er zijn zowel voedingsbh's met als zonder beugel. Omdat je borsten tijdens je zwangerschap- en voedingsperiode meer melkklierweefsel bevatten, wordt het afgeraden om bh’s met een harde beugel te dragen. Een fijne uitzondering hierop is de zachte flexibele beugel van gel van Carriwell. Deze beugel kan je veilig tijdens je zwangerschap en borstvoedingsperiode dragen! p>

Welke maat voedingsbh?

Je borsten groeien gedurende de zwangerschap. Om deze reden valt het aan te raden om een voedingsbh te kopen vanaf week 36. Je weet vanaf dat moment namelijk hoe groot je borsten zijn geworden. De voedingsbh moet goed passen op het laatste haakje. Als je na de zwangerschap afvalt kun je deze verstellen. Er moet nog wat ruimte overblijven in de cups voor compressen als je deze wilt gebruiken. De meegroei- en voedingbh’s van Carriwell zijn geschikt om te dragen tijdens je zwangerschap en borstvoedingsperiode. Kijk hier voor de maattabel en tips voor het kopen van een voedingsbh.

De 3 beste Voedingsbh’s

Nu je weet wat een voedingbh is, ben je waarschijnlijk ook benieuwd naar de modellen die het beste zijn. Dit zijn onze 3 favoriete voedingsbh's.

Carriwell voedingsbh met gelbeugel

De Carriwell voedingsbh met flexibele gelbeugel (de zogenaamde Carri-gelbeugel) vormt zich naar je lichaam en voelt super zacht aan. Hierdoor worden je borsten zacht maar effectief ondersteunt. Tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode veranderen je borsten, hier krijgt iedere vrouw mee te maken. Met een goed ondersteunende en comfortabele bh voel jij je zelfverzekerd en prettig.

Carriwell naadloze voedingsbh

De naadloze voedingsbh van Carriwell is gemaakt van zijdezachte en goed ademende microfiber stof dat zich naar je veranderende lichaam vormt. Door het ontbreken van een binnencup is huid-op-huid contact tussen moeder en kind tijdens het voeden optimaal mogelijk.

Carriwell padded gelwire voedingsbh

De Carriwell padded gelwire voedingsbh geeft extra support en is ook zeer geschikt voor grote maten. Ideaal voor vrouwen met een vollere cup. Deze comfortabele voedingsbh draagt prettig en is super stevig. De makkelijk uitneembare foampads zorgen ervoor dat deze bh ook onder een strak shirt gedragen kan worden en dat zoogcompressen niet zichtbaar zijn.

Alle bovenstaande bh’s worden geleverd met extender en zijn geschikt om zowel zwanger als tijdens borstvoedingsperiode te dragen.

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die een reactie toevoegd?

 

 

Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden