De Grote Zwangerschap en opvoeding voor Dummies

deel-op-facebook-knop deel-op-whatsapp-knop deel-op-whatsapp-knop deel-op-pintrest-knop deel-via-mail-knop deel-op-twitter-knop deel-op-google-knop
 
redactie

Redactie 2 jaar geleden Geen reacties

de-grote-zwangerschap-en-opvoeding-voor-dummies
 
 

Elke zwangere vrouw heeft ontelbare vragen over de zwangerschap, de bevalling en de opvoeding van het kindje. Het boek De Grote Zwangerschap en opvoeding voor Dummies is daarvoor de vraagbaak bij uitstek met uiteraard antwoorden op de meest prangende vragen.

Bestel het boek bij Bol.com

Het boek "Zwangerschap voor Dummies" is te koop bij Bol.com. Sommige boeken zijn ook goedkoop tweedehands te bestellen via Bol.com. Kijk even op de website van bol.com voor meer informatie. 

 

Dikkebuikentijd

Het boek bestaat uit verschillen delen, zoals de Dikkebuikentijd en de Postpartum depressie. Dit boek is niet alleen handig tijdens de zwangerschap, maar komt ook lange tijd na de bevalling nog uitstekend van pas. Net als bij de andere boeken uit de serie van Dummies is ook in dit boek voorzien van een grote hoeveelheid pictogrammen. Deze pictogrammen worden in de kantlijnen weergegeven en verwijzen rechtstreeks naar valkuilen en tips. Het boek is geschikt voor aanstaande ouders, die graag inzicht willen krijgen in een breder blikveld op de periode van zwangerschap en de daaropvolgende opvoeding van het kindje. In elk geval komen in dit boek de beste teksten voor uit de verschillende reeksen Dummies, zoals Zwangerschap voor Dummies.

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die een reactie toevoegd?

 

 

Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden