redactie

Redactie 1 jaar geleden Geen reacties

babyzen-yoyo
 

Hoe jonger je kind, hoe meer je mee moet nemen als je op stap gaat. Het is even wennen, maar uiteindelijk hoort dat nou eenmaal bij jonge kinderen. Helemaal als je op reis gaat. Op zo’n moment moet je nog veel meer meenemen naast kleding en voeding, zoals een bedje, een kinderwagen, een draagzak en een goed gevulde luiertas. Je wilt je kind natuurlijk zo comfortabel en veilig mogelijk vervoeren. Daarbij is een goede kinderwagen of buggy onontbeerlijk. Als je kiest voor gemakkelijke dan kies je voor een lichtgewicht buggy. Daarnaast moet de buggy makkelijk in te klappen zijn en voldoende ruimte bieden om alle extra benodigdheden en boodschappen handig mee te kunnen nemen. Al deze eigenschappen vind je terug in de Yoyo buggy. Veel ouders, ook internationaal, zijn onder de indruk van de dynamiek en de handzaamheid van deze slimme buggy.

De voordelen van de Yoyo buggy

Babyzen is een succesvol Franse fabrikant van buggy's. Zij onderscheiden zich in de kwaliteit van de materialen en het unieke design van de buggy's. De Yoyo buggy is speciaal ontwikkeld om de baby en de ouders maximaal comfort te verschaffen. Ze hechten veel waarde aan beleving en mening van gebruikers. Deze positieve recensies komen met name door de innovatieve elementen. Het grote voordeel van de Yoyo buggy is dat je deze binnen een seconde kunt inklappen. Een ook het uitvouwen van de buggy gaat in een handomdraai. Dat is met name heel prettig als je je handen vol hebt. En ook de besturing van de buggy kan heel eenvoudig met één hand. Het vernieuwde design van het draagframe geeft nog meer stabiliteit en veiligheid. Een ander voordeel is de schokbestendigheid van de buggy. Je kunt heel eenvoudig op verschillende terreinen manoeuvreren zonder dat je baby door elkaar geschud worden. Je kunt er dus de meest avontuurlijke wandelingen mee maken.

Geschikt voor verschillende leeftijden

De Yoyo buggy is geschikt voor kindjes van verschillende leeftijden. Zo kun je een losse buggy voor een pasgeboren baby aanschaffen maar ook een set voor een baby vanaf 6 maanden. Of je combineert een 0 maanden buggy met en buggy vanaf 6 maanden. Heel handig en voordelig, want zo heb je de ideale buggy in huis voor verschillende leeftijden in plaats van twee losse buggy’s. De Yoyo buggy is zeer licht van gewicht. Met z’n 5,5 kg behoort hij tot een van de lichtste exemplaren in de huidige markt.

Extra opties

De Yoyo buggy kun je uitbreiden met diverse accessoires, zoals een zonnescherm. Dit zonnescherm kun je vergelijken met een zonnebescherming met een beschermingsfactor 50+. Zo loopt jouw kleintje geen risico op verbranding als de zon heel hoog staat. En als het weer omslaat en het begint te regenen, dan zorgt het regenscherm dat de gehele buggy droog blijft. Ook de voetenzak is een fijne uitbreiding van de buggy en dat is geen overbodige luxe in ons klimaat. De zak is geschikt voor kleintjes tot ruim 2 jaar. Verder kun je nog kiezen voor een handige bekerhouder, de travelbag/reistas en een muggennet.

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die een reactie toevoegd?

 

 

Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden