redactie

Redactie 3 jaar geleden Geen reacties

draagzak-voor-de-baby
 

Draagzakken om je baby dicht bij je te dragen en te vervoeren zijn nog altijd erg trendy. Tegenwoordig zijn de draagzakken in allerlei mogelijke kleuren en kleurencombinaties verkrijgbaar. Als jij een ruime keuze uit draagzakken wilt hebben om de leukste en origineelste draagzak kunnen kopen, dan kun je het beste online gaan winkelen. Er zijn talloze webwinkels, waarin een breed assortiment van draagzakken wordt aangeboden, zodat je volop kunt kijken en vergelijken. Je kunt in de webwinkels veelal betalen met iDeal, zodat de bestelling voor je favoriete draagzak direct verwerkt zal worden. De leukste draagzakken zijn door ons gesignaleerd in onderstaande webwinkels.

 

 

Draagdoek.nl

Op Draagdoek.nl vind je de leukste en meest trendy draagzakken van het moment en je kunt de draagzak van je keuze ook nog eens eenvoudig online bestellen. Je kindje comfortabel bij je dragen, wie wil dat nu niet? Ben je bovendien zelf creatief, dan kun je ook nog eens je eigen draagzak designen. Als je besteld krijg je tot 1 januari een gratis bandana bij elke draagzak als je bij het online bestellen de kortingscode GRATISBANDANA gebruikt.

 

Minimonkey.nl

De webwinkel Minimonkey biedt voor ouders en kind praktische producten met een stoere uitstraling. Ben je echter op zoek naar een uniek kraamcadeau, dan kun je met zekerheid slagen bij Minimonkey. De producten van Minimonkey lopen uiteen van een handige draagdoek tot een praktisch voedingsschort. Betalen kan met je creditcard of via iDeal.

 

Klein & fijn

Leuke draagdoeken en daarnaast hebben ze de bekende merken zoals koeka, Cottonbaby, Snoozebaby, Bopita, Anne Claire Petit, Fabs World, Kiddy Pads & Zootjes.

 

 

Zelf geboortekaartjes maken / Kraamkadootjes / Muurstickers babykamer / Babyshirt met naam / Buikbanden met tekst

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die een reactie toevoegd?

 

 

Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden