Drie keer de ideale verlichting voor in de tuin

deel-op-facebook-knop deel-op-whatsapp-knop deel-op-whatsapp-knop deel-op-pintrest-knop deel-via-mail-knop deel-op-twitter-knop deel-op-google-knop
 
redactie

Redactie 3 maanden geleden Geen reacties

tuinverlichting
 

Nederland is een drukbevolkt land. Daar ben jij ongetwijfeld al van op de hoogte. Veel mensen zijn dan ook niet voorzien van een tuin, maar misschien jij wel. In dat geval is het natuurlijk ook belangrijk om daar zuinig op te zijn. Het is belangrijk om optimaal van de tuin te genieten. Heerlijk een hapje eten op een zomeravond. Gasten ontvangen en lekker doorzakken tot diep in de nacht. Allemaal leuke activiteiten waar je aan kunt denken. Het is dan natuurlijk wel fijn om te kunnen genieten van een uitstekende sfeer. Sfeer creëer je uiteraard door de juiste mensen uit te nodigen, zodat het hartstikke gezellig is. Tegelijkertijd creëer je sfeer door ideale verlichting. In dit artikel geven wij enkele tips.

Ga voor de juiste lampen

Uiteraard zijn er veel verschillende soorten lampen waar je uit kunt kiezen. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan Led bouwlampen of zelfs Ledstrips van 10 meter. Weet jij niet precies wat het beste bij je past? Je kunt dan uiteraard advies vragen aan een professional. Deze helpt je graag verder. De ene lamp is bijvoorbeeld ook beter voor het klimaat dan de andere lamp.

Daarnaast moet je ook nog rekening houden met het type lamp. Tegenwoordig kun je daar namelijk ook zeer veel kanten mee op. Je kunt bijvoorbeeld voor een wandlamp kiezen. Dat brengt naast goede verlichting ook nog een bepaalde esthetiek met zich mee. Bovendien kun je tegenwoordig ook lampen in de grond laten monteren. Er is zeer veel mogelijk. Laat je informeren bij een expert om tot het gewenste resultaat te komen.

Ga altijd voor sfeerverlichting

Voor de tuin is het altijd belangrijk om voor sfeerverlichting te gaan. Tegenwoordig kun je daar gelukkig speciale sfeerlampen voor kopen. Bovendien heeft de technologie de laatste jaren niet stilgestaan. Je kunt deze lampen bijvoorbeeld ook verbinden aan je app. Je kunt dan instellen hoe fel de lampen moeten schijnen en daarmee kun je altijd voor de juiste sfeer gaan. Veel mensen gingen je al voor en ze zijn er zeer tevreden over.

Verschillende kleuren verlichting

Tegenwoordig zijn er ook lampen met verschillende kleuren op de markt. Dit is echt de manier om sfeer te geven. Het geeft niet alleen sfeer, maar het zorgt er ook voor dat je de sfeer kunt afwisselen. Heb je bijvoorbeeld een leuke date in de tuin? In dat geval kun je voor rode, liefdevolle lichten gaan. Komt er een goede vriend van je langs? In dat geval kun je juist voor een meer neutrale loungekleur kiezen. Moet jij in de tuin een moeilijk gesprek met iemand aanknopen? Zijn er bijvoorbeeld bepaalde zaken die even uitgepraat moeten worden. In dat geval kun je bijvoorbeeld voor oranje verlichting gaat. Het is namelijk bewezen dat deze kleur een rustgevend effect bij mensen teweegbrengt.

Over een rustgevend effect gesproken, wist jij dat de sfeer in een ruimte ook een groot effect heeft op de gemoedstoestand van mensen. Een mens koppelt namelijk bepaalde emoties aan ruimtes. Ook de verlichting speelt daarbij een belangwekkende rol.

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die een reactie toevoegd?

 

 

Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden