redactie

Redactie 3 jaar geleden 7 reacties

gratis-blije-doos-aanvragen
 
 

Ben je zwanger? De gratis blije boos is er speciaal voor iedere vrouw die binnenkort een kleine verwacht. De inhoud van de blije doos kan iedere maand variëren, maar in grote lijnen komt de inhoud van de blije doos neer op de lijst hieronder. De blije doos is gratis en als je je opgeeft ontvang je rond de 5e maand een bon waarmee je gratis de blije doos vol gratis babyspulletjes kunt ophalen bij babywinkel van Prénatal.

Ook ontvang je het gratis magazine WIJ Jonge Ouders en een mutsje met naam van je baby na geboorte. Je kan de  Blije Doos Online aanvragen. Wil je weten of er een andere gratis babydoos is, kijk dan in ons overzicht van gratis babydozen.

Wat zit er in de Blije Doos?

  • 1 pak New Baby Pampers
  • Klein potje sudocreme
  • Bibi I love Mama speentje
  • 2 zakjes voeding in van Nestle
  • Twee paar sokjes
  • Klein pakje billendoekjes
  • Magazine 'Geboorte'
  • Kortingsbonnen

Pagina 1, reactie 1 t/m 7 van totaal 7 reacties.

anoniem

Anoniem 2 jaar geleden

Bij mij zat er geen bibi speentje in.

anoniem

Anoniem 2 jaar geleden

Bij mij zat er helaas ook geen bibi speentje in.

anoniem

Anoniem 2 jaar geleden

Bibi speentjes zitten er niet in omdat deze overal uit de schappen zijn ivm het loslaten van het speentje van het schildje. Staat hier wel benoemd maar ze zijn nog bezig met nieuwe productie... Dus vandaar dat er geen speentje in zat

anoniem

Anoniem 2 jaar geleden

Net mijn blije doos opgehaald, superblij mee! Leuke (en gratis) cadeautjes, ik had wat andere dingen dan hierboven staan, maar zeker niet minder tof!

anoniem

Anoniem 2 jaar geleden

Een doos vol onnatuurlijke producten, gesponsord door oa Nestlé, een bedrijf wat in ontwikkelingslanden op een onethische wijze flesvoeding promote. Nee bedankt!

anoniem

Anoniem 2 jaar geleden

Hoi iedereen , Ik heb mijn doos net opgehaald maar het bibi speentje is roze en ik krijg een jongen. Wie o wie wilt en kan ruilen met mij?

anoniem

Anoniem 2 jaar geleden

Rose v ik wil wel ruilen :)

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 

 

Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden