Gratis Zwangerbox, wat zit er allemaal in?

deel-op-facebook-knop deel-op-whatsapp-knop deel-op-whatsapp-knop deel-op-pintrest-knop deel-via-mail-knop deel-op-twitter-knop deel-op-google-knop
 
redactie

Redactie 2 jaar geleden 14 reacties

gratis-zwangerbox-wat-zit-er-allemaal-in
 

Hieronder vind een overzicht van wat er allemaal in de Zwangerbox van "Ouders van nu" zit.  Je kan de  Zwangerbox online aanvragen. Wil je weten of er een andere gratis babydoos is, kijk dan in ons overzicht van gratis babydozen. Als je de Zwangerbox aanvraagt voor de achtste maand van je zwangerschap dan ontvang je de Zwanger special van Ouders van Nu, de Zwangerbox en later ook nog eens de Baby Box. De Zwanger special van Ouders van Nu ontvang je rond de 13-de week van de zwangerschap (of later als je jezelf later dan week 13 inschrijft). Schrijf je jezelf in na maand 8 van je zwangerschap dan ontvang je alleen de Baby box. 

Zwangerbox online aanvragen

De Zwangerbox zitten bomvol gratis producten voor aanstaande moeders en pasgeboren baby's. Ze bevatten diverse producten om uit te proberen, leuke tijdschriften en kortingsbonnen! De Boxen zijn gratis af te halen bij een Etos bij jou in de buurt.  De exacte inhoud van de box kan verschillen maar meestal ziter ongeveer onderstaande in  :

  • Gratis luiers, meestal van het merk Pampers of Etos eigen merk.
  • Een blikje alcoholvrij bier om te vieren dat je zwanger bent
  • Magazines, waaronder natuurlijk het "Ouders van Nu" magazine.
  • Speentje
  • Zwitsal babyproducten
  • Etos producten van het eigen merk voor de baby
  • Babyvoeding van bekende babymerken
  • Kortingsbonnen voor babyspullen en positiekleding

Voor de Zwanger Box ontvang je vanaf de 13e week van je zwangerschap de ophaalkaart via email. Meld je je later aan dan de 13e week van je zwangerschap, dan ontvang je de ophaalkaart na enkele werkdagen.

Vraag gratis de zwangerbox online aan en/of de Baby box.

De inhoud en de waarde van de Zwanger box en Baby box kan variëren. Heb jij recent gezien wat er allemaal in de Zwangerbox zit, laat dit dan weten in een reactie hieronder. 

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 14 reacties.

anoniem

Anoniem 2 jaar geleden

Bijna niks voor een zwangere vrouw, wel 1 flesje jillz, 1 pamper, 3 vitamine pillen, 1 rompertje van C&A, 1 difrax speen, klein pakje lotiondoekjes, 1 vochtig doekje op basis van water. Het meeste voor de baby dus.

anoniem

Anoniem 2 jaar geleden

Ik heb mijn box vandaag opgehaald maar bij mij zat er geen babydoekjesbox in! Hoe kan dat?

anoniem

Anoniem 2 jaar geleden

Vandaag de zwangerbox opgehaald bij de etos. Vergeleken met de box van mijn zoontje van twee jaar geleden is deze een beetje tegen gevallen. Maar oké hij is gratis dus alles wat je krijgt is fijn. Voor de nieuwsgierige onder ons er zit op dit moment in: *1 speentje van Difrax *klein tubetje Etos buikbalsem *flesje JillZ 0% *romper van de C&A maat 56 *1 luier van Pampers maat 2 *3 capsules visolie van Davitamon *hoop tijdschriften en kortingsbonnen waar je niet veel aan hebt.

anoniem

Anoniem 2 jaar geleden

Gisteren de babybox opgehaald en er zit alleen een speen in, Etos mama buikcreme en twee luiers. Daarnaast twee blikjes en een flesje bier. Dus geen Babydoekjes, geen babydoekjesbox, geen zuigfles en geen zinkzalf. Hoe kan dit?  

anoniem

Anoniem 2 jaar geleden

Ik heb mijn moeder box eergisteren opgehaald en bij mij zat er nog minder dan de helft in. ER ZAT NIET IN: zwitsel babydoekjes, zwitsal babydoekjesbox, zuigfles step one, zwitsal zink zalf, mama buikcreme. 

anoniem

Anoniem 2 jaar geleden

Ook bij mij zit er minder in. Er zitten geen zwitsal producten in en geen fles. Toch vind ik het leuk omdat je het krijgt.

anoniem

Anoniem 2 jaar geleden

Bij mij zit er ook helemaal geen zwitsalproducten, zuigfles of etos buikcreme in jah wel bier maar daar heb ik niks aan

anoniem

Anoniem 2 jaar geleden

Dat er niet veel in zit, in ruil voor al je privé gegevens, vind ik wel een reden om te klagen. Na eindelijk de spam stroom aan post en mail stop te hebben gezet na nummer 1 begin ik er niet eens meer aan bij nummer 2! Voor niets komt de zon op! Voor de rest betaal je overal voor, d.m.v. geld of je (prive) leven!

anoniem

Anoniem 2 jaar geleden

Vindt de babydoos van etos echt een tegenvaller. Bij mijn vorige zwangerschappen was hij veel leuker. Het is gratis dus we moge eigenlijk niet klagen.

anoniem

Anoniem 2 jaar geleden

Vandaag de zwanger box opgehaald en viel ook wat tegen vergeleken met 2 jaar geleden. Zaten veel tijdschriften in. Buikbalsem, 1 luier, en 1 x jilzz 0.0% Maar goed het is gratis en dat blijft altijd wel erg leuk.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 

 

Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden