redactie

Redactie 2 jaar geleden Geen reacties

hoe-werkt-mijn-zwangerschap
 
 

Hoe werkt mijn zwangerschap? Het is de titel van een boek, dat als een praktische handleiding kan worden beschouwd. Na het lezen van het boek ben je helemaal op de hoogte van de verschillende ontwikkelingen tijdens je zwangerschap en van nog veel meer inzichten.

Bestel het boek bij Bol.com

Het boek "Hoe werkt mijn zwangerschap?" is te koop bij Bol.com. Sommige boeken zijn ook goedkoop tweedehands te bestellen via Bol.com. Kijk even op de website van bol.com voor meer informatie.

 

Handleiding met illustraties

Het boekje met het antwoord op allerlei vragen, zoals '˜hoe groot is mijn baby na een half jaar zwangerschap' en '˜zal mijn nachtrust nog verbeteren' biedt een gevarieerde inhoud. De praktische kant van allerlei zaken tijdens de zwangerschap komt aan bod en wordt daarbij ondersteund met originele illustraties. Het boek is met de nodige humor omgeven en kent titels van hoofdstukken, zoals Baby aan boord en Werk in uitvoering. Vooral jongere zwangere vrouwen zullen de inhoud zeker op prijs stellen vanwege de losse schrijfstijl. Om ook aan de vragen van de aanstaande vaders tegemoet te komen is er voor hen een speciaal hoofdstuk.

 

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die een reactie toevoegd?

 

 

Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden