Redactie 3 jaar geleden Geen reacties

maandclubs
 

Ga je binnenkort op kraamvisite en wil je een leuk cadeautje meenemen voor moeder en kind? Het grootste aanbod van kraamkadootjes is online te vinden, zodat jij een passend cadeautje kunt uitzoeken voor een prijs, die aansluit bij je budget. De webwinkels, waar kraamkadootjes worden aangeboden, beschikken over een divers assortiment aan kraamkadootjes, variërend van een rammelaar voor de baby tot een kraammand vol met cadeautjes. Ben je zelf niet in de gelegenheid om het kraamkadootje persoonlijk te overhandigen, dan kan het cadeau uiteraard op het gewenste adres bezorgd worden. Hieronder staan de websites vermeld met het leukste assortiment van kraamkadootjes.

Olilie

Kunst voor kleintjes. Ontwerp zelf een leuk aandenken voor die onvergetelijke gebeurtenissen in je leven. Gepersonaliseerde geschenken. De collectie bestaat uit geschenkjes, helemaal gericht op de allerkleinsten, speciaal gemaakt voor hun geboorte, een verjaardag, hun communie,... Houten letters op maat, naamkapstokjes, tractaties,.....

Personalgifts Baby Cadeaus

Personalgifts.nl is een catalogus met uiteenlopende gepersonaliseerde (cadeau) producten. Alle producten die ze aanbieden hebben het gemeenschappelijke kenmerk dat u deze als klant kunt voorzien van persoonlijke kenmerken. Deze kenmerken verschillen per product. Zo kunt u in een pocket de naam van de hoofdrolspeler(s) toevoegen of bij op maat ballonnen aangeven welke tekst en illustraties u op de ballon wilt hebben.

Bulbby.nl

De online winkel Bulbby is een aanbieder van schitterende kraamkadootjes, die met een naamlogo bedrukt kunnen worden. Of je nu op zoek bent naar kleding of naar tassen, alles kan met een eigen naamlogo bedrukt worden. Daarvoor kun jij namelijk de logotool gebruiken en het naamlogo in de gewenste kleur vormgeven.

Koter Kado

Koter Kado is een webwinkel, waar je terecht kunt voor de leukste geschenken voor baby's peuters, kleuters en kinderen. Ook kun je hier een origineel kado kopen voor aanstaande moeders. Het assortiment varieert van kraampakketten tot een zonnebril met naam en kleding tot tassen. Koter Kado is overigens voorzien van het loge Thuiswinkel waarborg.

 

Kijk ook eens naar : Muurstickers babykamer / Babyshirt met naam / Buikbanden met tekst / Zwangerschaps t-shirts

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die een reactie toevoegd?

 

 

Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden