redactie

Redactie 1 jaar geleden Geen reacties

kinderkamer-1
 

De kinderkamer is een plek waar je kindje tot rust moet kunnen komen, maar die jij als moeder zijnde ook gezellig wilt aankleden. De jaren van felle kleuren op de muren zijn we voorbij. Maar natuurlijk wil jij wel dat de kamer van je kindje vrolijk is en bij jullie en jullie kindje past. Wat dacht je van schilderijen voor op de kinderkamer?

Een echte Van Gogh of Rembrandt gaat natuurlijk veel te ver voor in de kinderkamer. Maar een vrolijk schilderij is een mooie toevoeging aan een kinderkamer. Het geeft net dat beetje extra sfeer en de laatste finishing touch aan de kamer.

Natuurlijk zijn er vele schilderijen voor op de kinderkamer. Als het om een babykamer gaat, worden er vaak zachte tinten en lieve prints gebruikt. Echter ook hierin veranderen dingen, thema's als tipi's en panda's zijn helemaal hip. Een behang met een pandabeer vind je als moeder zijnde vast net iets teveel van het goede. Maar op een rustige muur kan perfect een mooi schilderij met een pandabeer. Als je het kamertje dan afstyled met een dekentje met panda, een toffe raamdecoratie, pandalampje en vloerkleedje met panda's heb je een perfecte babykamer mét thema. Je themakamer is dan subtiel ingericht met het thema waardoor je de rust bewaart in de kamer maar het toch gezellig en vrolijk aandoet. Een volledig instaproof interieur in de kinderkamer. Hoe tof is dat?!

Door sfeer en thema's in de kamer te verwerken door middel van schilderijen maak je het jezelf heel makkelijk wanneer je kindje groter wordt of andere favoriete afbeeldingen heeft. Een schilderij kun je heel makkelijk weer vervangen door een andere, blijkt je zoontje van vrachtwagens te houden, dan switch je het binnen de kortste keren voor een stoer vrachtwagenschilderij. Of is je dochter verzot op konijntjes, een prachtig schilderij met konijnen maakt haar vast helemaal blij.

Wanneer je ervoor kiest om de kamer neutraal te houden qua kleuren, maar de finishing touch te geven door schilderijen is zoveel mogelijk qua thema's, en je kunt super makkelijk switchen als je erop uit gekeken bent of wanneer je kindje toe is aan wat nieuws.

Vind jij dat de kinderkamer toe is aan een vrolijke sfeer? Kies dan voor een kleurrijk schilderij. Van prachtige vlinders voor je dochtertje tot aan stoere olifanten er is zoveel keus. Je kunt een prachtig schilderij kopen bij Sweetlivingshop.nl.

Er is groot assortiment schilderijen met dieren. Dieren zorgen voor een speelse sfeer in een kamer, en daarnaast zijn kinderen ook nog eens verzot op dieren. Perfecte match dus voor in de kamerkamer! Van wilde dieren tot aan kippen, de keuze is reuze. Verras je kind eens met een schilderij van zijn of haar favoriete dier. Wedden dat je kind een glimlach van oor tot oor heeft! Daar doe je het toch voor als moeder zijnde.

Heb je een grote kale wand in de kinderkamer en weet je niet goed wat je daar mee moet? Vind je het te ingrijpend om er een druk behang op te plakken? Dat snappen we helemaal! Kijk eens bij de grote schilderijen. Perfect voor op een kale wand! Het geeft meer speelsheid en ruimtelijkheid aan de kinderkamer. Maar door de kleur op de wand neutraal te houden blijft de sfeer in de kamer rustig en zal je kind er heerlijk kunnen slapen. Wat kies jij aan de muur op de kinderkamer van je kleintje?

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die een reactie toevoegd?

 

 

Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden