redactie

Redactie 2 jaar geleden Geen reacties

veilig-zwanger-het-complete-handboek
 
 

Veilig zwanger is de titel van het boek, dat gezien kan worden als een compleet handboek voor aanstaande ouders. De nieuwste wetenschappelijke inzichten laten zien dat toekomstige gezondheid van je baby voor een deel al in de baarmoeder vorm krijgt. De aanstaande moeder kan door een gezonde leefwijze daar een positieve bijdrage aan leveren.

Bestel het boek bij Bol.com

Het boek "Veilig zwanger" is te koop bij Bol.com. Sommige boeken zijn ook goedkoop tweedehands te bestellen via Bol.com. Kijk even op de website van bol.com voor meer informatie.

 

Handvatten voor een veilige zwangerschap

Het dagelijkse leven gaat gewoon door tijdens de zwangerschap, maar als aanstaande moeder kun je zorgen voor een veilige zwangerschap, dat de gezondheid van je kindje ten goede zal komen. In het boek worden naast praktische adviezen ook een groot aantal tips gegeven voor het veilig zwanger zijn. Ook worden er handvatten aangereikt voor het omgaan met dilemma's, die tegenwoordig de moderne moeders parten spelen. Het boek is vanuit de praktijkervaring door twee verloskundigen geschreven en wordt ondersteund door tekeningen. Speciale onderwerpen als bekkenpijn en dood rondom de geboorte krijgen apart aandacht in het boek.

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die een reactie toevoegd?

 

 

Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden