Weer zwanger, boek van Penny Preston Keith Eddleman

deel-op-facebook-knop deel-op-whatsapp-knop deel-op-whatsapp-knop deel-op-pintrest-knop deel-via-mail-knop deel-op-twitter-knop deel-op-google-knop
 
redactie

Redactie 3 jaar geleden Geen reacties

weer-zwanger-boek-van-penny-prestonkeith-eddleman
 
 

Als je al een keer zwanger bent geweest en opnieuw zwanger bent van een tweede kindje, dan komen er ondanks de ervaringen ook nieuwe vragen aan de orde. Het boek met de titel Weer zwanger is er speciaal voor zwangere vrouwen, die al eerder bevallen zijn van een kindje en nu weer zwanger willen worden of dat al zijn.

Bestel het boek bij Bol.com

Het boek "Weer zwanger " is te koop bij Bol.com. Sommige boeken zijn ook goedkoop tweedehands te bestellen via Bol.com. Kijk even op de website van bol.com voor meer informatie.

 

Een tweede kindje

Een tweede zwangerschap kan heel anders verlopen dan de eerste zwangerschap. In de eerste plaats loopt er al een kindje rond, dat de nodige aandacht vraagt en in de tweede plaats kun je zelf ook anders op een tweede zwangerschap reageren. Weer zwanger zijn biedt de moeders inzicht in de verschillende fasen van de zwangerschap en geeft antwoord op vragen hoe je een kindje moet voorbereiden of op de komst van een zusje of een broertje. Ook wordt er aandacht besteed aan het in balans brengen van het nieuwe gezin als er een kindje bijkomt.

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die een reactie toevoegd?

 

 

Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden