redactie

Redactie 2 jaar geleden Geen reacties

yoga-tijdens-de-zwangerschap
 
 

Ontspanning tijdens de zwangerschap is van groot belang voor elke zwangere vrouw. In het boek met de titel Yoga tijdens de zwangerschap wordt informatie gegeven over de wijze, waarop er door middel van Yoga ontspanning gevonden kan worden.

Bestel het boek bij Bol.com

Het boek "Yoga tijdens en na je zwangerschap" is te koop bij Bol.com. Sommige boeken zijn ook goedkoop tweedehands te bestellen via Bol.com. Kijk even op de website van bol.com voor meer informatie.

 

Yoga oefeningen

In het boek worden yoga oefeningen uitgelegd, waarbij zwangere vrouwen leren om op een intuïtieve wijze in contact met hun eigen lichaam te komen. Door deze yoga oefeningen met regelmaat uit te voeren, wordt er een grote bijdrage geleverd aan een vergroot zelfvertrouwen en innerlijke rust. Bovendien helpen de oefeningen uit het boek ook nog eens om je zwangere lichaam soepel te houden. Vooral de soepelheid van het bekken, de ruggengraat en de heupen staan bij deze yoga oefeningen centraal. Het complete lichaam zal hierdoor versterkt worden. De combinatie van oefeningen zullen er toe leiden, dat zwangere vrouwen veerkrachtig zullen zijn, maar ook de lenigheid zullen bevorderen en voor een opgewekt humeur zorgen.

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die een reactie toevoegd?

 

 

Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden