redactie

Redactie 6 maanden geleden Geen reacties

vakantieparadijs
 

Je hoeft het niet altijd ver te zoeken om een vakantiegevoel te creëren. Met een aantal kleine aanpassingen maak je van je tuin een heus vakantieparadijs. Zo kan je de hele zomer lang genieten van je vakantie. Op vakantie gaan is meestal maar van korte duur maar door je eigen tuin om te toveren tot een ontspannende oase van rust kan je non-stop genieten.

Hoe begin je eraan?

Een vakantieparadijs creëren kan op verschillende manieren. Het is in de eerste plaats belangrijk dat je je op je gemak voelt. Daarnaast moet je zorgen voor de nodige ontspanning. Denk hierbij aan een opblaasbaar zwembad waarin je verkoeling kan zoeken. Zie je jezelf al in je tuin baden met een cocktail in de hand? Als je niet zo van afkoeling houdt maar meer van wellness, kan je misschien een opblaasbare jacuzzi in je tuin zetten.

Waarom vakantie in je tuin?

Op vakantie gaan is uiteraard heel leuk, maar soms past het niet. Misschien heb je niet voldoende verlofdagen staan of gaat het financieel even wat moeilijker. Ook is het sinds de corona-crisis niet meer zo vanzelfsprekend om verre reizen te maken. Daarnaast wil je misschien rekening houden met het milieu. Lange vliegtuig- of autoreizen zorgen namelijk voor heel wat CO2-uitstoot. Redenen genoeg dus om je vakantie dichter bij huis te zoeken… en wat is er dichterbij dan je eigen tuin? In een mum van tijd kan je deze omtoveren tot een waar vakantieparadijs.

Op welke manieren kan je een vakantieparadijs creëren in je tuin?

Er zijn heel wat manieren om je tuin om te bouwen tot een ontspannende plek. Zo kan je een opblaasbaar zwembad opzetten. Deze bestaan in verschillende formaten en het kost amper tijd om deze op te zetten. Met het juiste onderhoud kan zo'n zwembad zelfs de hele zomer blijven staan. Zo kan je een zomer lang genieten van het ultieme vakantiegevoel in je eigen achtertuin.

Wil je toch nog dat extraatje om écht een ontspannen vakantiegevoel op te wekken? Dan kan je natuurlijk ook kiezen voor een opblaasbare jacuzzi. In no time maak je van je tuin een paradijs met eigen wellness. In tegenstelling tot een gewone jacuzzi, zit je hierbij niet het hele jaar door met lopende kosten. Je zet hem één keer op en laat hem staan tot het einde van de zomer. Zo’n jacuzzi is gemakkelijk te onderhouden en het gunt je de mogelijkheid om te genieten van je privé-wellness. De hele zomer lang heb je je persoonlijke vakantieparadijs, gewoon in je eigen tuin.

Volop genieten…

Om je helemaal ontspannen te voelen, kan je ook eens nadenken of de rest van je tuin wel in orde is. Wil je je tuin opnieuw laten aanleggen of er nieuwe planten in (laten) zetten? Is je tuin wel voldoende afgescheiden van de buren, zodat je privacy en rust geniet? De mogelijkheden zijn oneindig. Eenmaal je tuin in orde is hoef je het niet ver meer te zoeken om een vakantieparadijs te creëren. Toch liever elke dag een beetje vakantie in plaats van maar één keer per jaar?

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die een reactie toevoegd?

 

 

Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden