redactie

Redactie 2 jaar geleden Geen reacties

zwangerschap-tips-adviezen
 
 

Alle zwangere vrouwen hebben tijdens de zwangerschap behoefte aan tips en adviezen voor de verschillende fasen, die doorlopen worden. Daarvoor biedt het boek Zwangerschap tips & adviezen uitkomst, dat voor iedere zwangere vrouw een praktisch handvat biedt.

Bestel het boek bij Bol.com

Het boek "Zwangerschap tips & adviezen is te koop bij Bol.com. Sommige boeken zijn ook goedkoop tweedehands te bestellen via Bol.com. Kijk even op de website van bol.com voor meer informatie. 

 

Nuttige adviezen en tips

In het boek wordt van week tot week de zwangerschap gevolgd tot na de bevalling. Bij elke fase wordt er een beknopte inhoud weergegeven met tips, adviezen en leuke wetenswaardigheden. De meest belangrijke onderwerpen worden per zwangerschapsweek behandeld, zodat een duidelijk inzicht wordt verkregen van de ontwikkeling van het kind. De informatie wordt bijgestaan door heldere foto´s in kleur. Achter in het boek bevindt zich een praktische lijst met adressen en wordt er eveneens een woordenregister op alfabetische volgorde getoond. Het boek beschikt over een klein vierkant formaat en wordt aangeboden in een gebonden uitgave. Elke zwangere vrouw en aanstaande vader kan nuttige informatie halen uit dit handzame boek.

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die een reactie toevoegd?

 

 

Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden