Met 6 weken al een buikje!

Naam: Kaar
|
Lid sinds 11 feb 2010
Ik ben vandaag 6 weken en mijn broeken zitten al strak! Er is al een klein buikje te zien, ik vind het wel heel snel, heb gisteren zelfs al een zwangerschapslegging gekocht, wat zit dat lekker zeg! Ergens ben ik er ook al wel blij mee dat ik en mijn vriend al iets van verandering kunnen zien aan mijn lichaam. Hoe is dat bij jullie?

No Avatar
ik83 on
Naam: ik83
|
Lid sinds: 07 mrt 2010
Hallo Karin,

Ik ben nu ongeveer 4 weken zwanger, en zelf IK zie bij mezelf al een klein buikje! Ook mijn vriend ziet het. Een vriendin van me kreeg ook al zo snel een buikje. Ik denk dat dat per persoon verschillend is! Leuk toch, als iedereen kan zien dat je zwanger bent ;)

No Avatar
Kaar on
Naam: Kaar
|
Lid sinds: 11 feb 2010

Ja, zeker! Nu schijnt het wel zo te zijn dat dat de darmen zijn die zich opzetten. Dat komt door de verandering in hormonen. Bij mij is het buikje er in de avond een stuk meer dan in de ochtend.

Pas vanaf 12 weken of zo kun je dan bij je baarmoeder (onderbuik) zien dat je een buikje krijgt. Die darmen is vaak iets tijdelijks staat er op verschillende plaatsen op internet. Dus toen ik dat las, relativeerde ik het weer. Maar toch leuk dat er een verandering is!

No Avatar
Imgrid_ on
Naam: Imgrid_
|
Lid sinds: 28 mrt 2010
Haha ja mijn broeker zitten nu bij 6 weken al strak... maar dit komt waaschijnlijk ook door mijn darmen..
Ik kan sinds mn zwangerschap helemaal niet goed naar de wc.. dus het liefst loop ik de hele dag in m'n joggingbroek..:P Een "zwangerschapsbuikje" heb ik nog helemaal niet.. al lijkt t daar beneden wel wat opgezet..
Vervelend he dat je kleren te strak gaan zitten..:P

Liefs.

No Avatar
TheFirstTension on
Naam: TheFirstTension
|
Lid sinds: 21 jan 2010
Hoi, dat is wel vroeg ja, rond die tijd had ik opgezette darmen. Nu ben ik 20 weken ver en met 16 weken ben ik pas positiebroeken gaan halen. Maar het meest zijn mijn borsten gegroeid echt grote bollen zijn het. Ik moest 2 cuppen groter kopen.

No Avatar
Danielle1975 on
Anoniem
Naam: Danielle1975
Hoi
Ik haber ook al vroeg last van.
Toen ik 8 weken was kon ik de bovenste knoop van mijn broeken al niet meer dicht en vanaf 11-12 weken draagik al zwangerschaps broeken.
Moch al vroeg een echo laten maken omdat ik dubbele kan op tweelingen heb maar bleek gewoon mijn darmen te zijn.
Ben nu 20 weken enheb een goede bolle buik .

Groetjes Daan.

No Avatar
Danielle1975 on
Anoniem
Naam: Danielle1975
Zit net net nog even mijn berichtje door te lezen, maar mjn spelling word er ook niet beter van hihihihhahaha.
Groetjes Daan.

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Hoi dames,

Ik zit met een vraag.
Ik ben vandaag 14 dagen overtijd. 16 Februari was mijn 1e dag van mijn laatste menstruatie en heb normaal een cyclus van ong. 30 dagen. Ik heb dus nog geen menstruatie gehad. Ik heb al 5 zwangerschapstesten gedaan, allemaal negatief. Af en toe wat lichte misselijkheid, maar voor de rest voel ik niks. De dag dat ik onsteld moest worden had ik wel pijn in mijn rug en dat duurde 2 dagen ong. Wat denken jullie, zwanger of niet zwanger?

Ik hoor graag van jullie.

xx

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Tsja, heb je ook 's ochtends de testen gedaan bij je eerste urine van de dag? En een betrouwbaar merk test gebruikt? Want die dingen hebben het normaal wel bij het rechte eind... Misschien gewoon even een afspraak bij de dokter maken.

Ik had op de dag waarop ik ongesteld zou moeten worden ook last van mijn rug. Waar ik ook vanaf dag 1 "last" van had, was een gek gevoel in mijn buik, direct achter mn navel. Het deed niet pijn, maar voelde gewoon "anders".

Groetjes, Debbie

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

hoihoi,

Ook ik ben nu 6 weken zwanger, en heb ook al een klein buikje. Maar is inderdaad wel zo dat die savonds meer is dan overdag.

Ik heb volgende week mijn eerste echo om te kijken of ik dan 7 weken of 11 weken ben, omdat ik dat niet helemaal zeker weet.

Wat ik nu wel veel heb, is dat ik het liefste de hele dag kan slapen.

xxx ramona

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

heb je misschien last van stress evt? Want dat kan je periode ook laten uitblijven.
Ik zal in elk geval voor je duimen dat je zwanger bent.

Ik had ook een raar gevoel in me buik, kon het niet plaatsen, waarvan. En erg warm. De hele dag hadik het gevoel dat het dertig graden was. Is nu weer voorbij. Maar dat kan erbij horen.

 

Pagina's

Ontmoet anderen

Ook uitgerekend en vind je het leuk om met anderen in contact te komen? Ontmoet aanstaande moeders die in dezelfde maand zijn uitgerekend als jij. Praat gezellig mee over jullie zwangerschap en deel tips en ervaringen. Ga naar je eigen Maandclub!

Plaats een reactie

Volg ons op social media

Laatste reacties

Mijn hart is vol van vreugde en ik weet niet hoe ik Heer Bubuza moet bedanken...
Zegt: Gabriella Scott
33275
Hoi allemaal.. Ik ben nu 30 wk & 1 dag zwanger en voel me nog steeds super...
Zegt: Samantha Hopmans
33274
gwn pils drinken werkt bij mij goed. groet ragel
Zegt: ragel
33273
hoi bams, ik zou uw kind graag willen overnemen ik weet namelijk hoe het is een...
Zegt: ragel
33272
Over: Gezellig