Mijn ongeboren zoon heeft klompvoetjes

Naam: A.Doesje
|
Lid sinds 29 jun 2010
Wat een vreugde toen mijn man en ik naar de 20 weken echo gingen. Ons kind was helemaal in orde totdat ze ging kijken naar de voetjes. Ze zei alleen maar: "hmmmm.  Dat was voor ons geen goed teken. Ze zei gelijk of er bij ons in de familie mensen die klompvoeten hadden. Ik wist niet eens wat klompvoetjens waren..Ze zei dat beiden beentjes van onze zoon een beetje scheef lagen. Op dat moment zei mijn man dat zijn moeder met klompvoetjes was geboren. Echt stomverbaasd waren wij. Waarom gebeurt dit met ons. Natuurlijk waren wij er erg verdrietig om. De uitgebreide echo door specialisten in het ziekenhuis hebben we inmiddels ook al gehad. En toen was het voor ons duidelijk. Gelukkig komt het allemaal wel weer goed met zijn beentjes. Vind het alleen zo sneu dat hij gelijk na de bevalling in het gips moet.

No Avatar
Jennefer Pers on
Anoniem
Naam: Jennefer Pers
Hoi Doesje, Jee wat sneu! Maar gelukkig niets blijvend he? En gelukkig is hij later helemaal gezond en weet hij zich niets te herinneren van de nare gips fase :) In elk geval sterkte ermee!

No Avatar
paarsebril on
Naam: paarsebril
|
Lid sinds: 13 jul 2010
Wat vervelend voor jullie, maar gelukkig herinnerd jullie kindje er zich straks nik meer van. Ik ben geboren met Heupluxatie, ik had geen heupkommen, en heb 1 maand in het ziekenhuis gelegen en 6 maanden in get gips/spreidbroek gezeten, en kan nu alles weer en ik weer er niks meer van.

No Avatar
A.Doesje on
Naam: A.Doesje
|
Lid sinds: 29 jun 2010
Bedankt voor jullie lieve reacties. En inderdaad hij is voor de rest super gezond. Daar gaat het om. Weet nu al dat het een doorzetter is. Hij wordt zeker weten een goede voetballer....Ha,ha,ha...!!!!

No Avatar
nigrilaforever on
Anoniem
Naam: nigrilaforever
YourDissertation.com
Merci pour vos commentaires douce. Et en effet, il est très sain pour le reste. C'est tout. sait maintenant que c'est un fonceur

No Avatar
Jennefer Pers on
Anoniem
Naam: Jennefer Pers
OK? We gaan naar frankrijk nu?

No Avatar
A.Doesje on
Naam: A.Doesje
|
Lid sinds: 29 jun 2010
Ha,ha,ha... :-)

Ontmoet anderen

Ook uitgerekend en vind je het leuk om met anderen in contact te komen? Ontmoet aanstaande moeders die in dezelfde maand zijn uitgerekend als jij. Praat gezellig mee over jullie zwangerschap en deel tips en ervaringen. Ga naar je eigen Maandclub!

Plaats een reactie

Volg ons op social media

Laatste reacties

Hey iemand met het volgende ervaring? Heb een heel lichte periode gehad zoon...
Zegt: Annoniem
33279
Hi Ladies, Ik ben hier nieuw en ik zou graag willen weten of jullie het zelfde...
Zegt: Lady J
33278
Hoi , ik word 41 heb vijf kinderen jongste is 13 en voor mij was dat ook wel...
Zegt: Sylvia Hanssens
33277
Еврейская социальная сеть и знакомства в Израиле Израиль еврейская социальная...
Zegt: IsrafacePep
33276