morgen 12 weken :D

afbeelding van redaktie
Naam: redaktie
|
Lid sinds 26 jun 2014
| Uitgerekend op: 05/24/2014
Hallo allemaal!! Ik ben zo blij, morgen ben ik op die magische 12 weken grens! En donderdag de volgende echo jeeej :). Heb alleen zo vreselijk veel last van mijn rug! Heeft iemand anders hier ook last van? En weet iemand een oplossing?

No Avatar
ien on
ien
Naam: ien
|
Lid sinds: 08 okt 2010
Volgens je ticker ben je overmorgen 12 weken :) Ja ik denk voor je rugpijn dat rustig aan doen het enigste middel is, ik ga bv lekker in een warm bad dat wil ook nog wel helpen. Mijn eerste echo is volgende week maandag dan ben ik ongeveer 8 weken en 4 dagen. Wat duurd het wachten lang. Idd vooral die 12 weken grens, maar volgens mij als je een goeie echo eerder hebt gehad waar het hartje goed klopt enzo is het al naar 1% gezakt dat het nog mis kan gaan. Ik heb ergens gelezen dat het echt een nederlands gebruik is om de eerste 3 mnd niks te zeggen. In andere landen het eerder word gezegd waardoor mensen in de vreugde delen en het beter begrijpen als het mis gaat en beter kunnen troosten zeg maar. Waarom schrijf ik dit eigenlijk allemaal op hihi nou geniet ervan.

Liefs Ien

No Avatar
Dromertje on
Naam: Dromertje
|
Lid sinds: 12 jul 2010
spannend zeg.. voor je het weet zit je op de helft ging bij mij ook heel snel.. ik zit namelijk morgen alweer op de helft..
ik had/heb ook erg last van me rug maar ik heb dan ook lichte scoliose ik hou rust als het mogelijk is..

No Avatar
Jennefer Pers on
Anoniem
Naam: Jennefer Pers
Haha Ien, ja hier zijn ze ook stil de eerste 3 maanden, maar met mijn baan moest ik het al eerder zeggen. En die ticker is op nederlandse tijd denk ik haha! Ben toch echt morgen 12 weken volgens de dok. Maar ja, 1 daggie doet niet veel he? Ik merk met die tickers dat ze allemaal anders zijn...verwarrend hoor haha! En idd ik heb met 7 weken een hartslag gezien, maar het blijft natuurlijk spannend he? Tot de dag dat de kleine er is blijft het spannend denk ik :)

No Avatar
ien on
ien
Naam: ien
|
Lid sinds: 08 okt 2010
o ja tijd verschil niet over nagedacht haha. Gaan ze bij jou ook met de 12 weken echo de datum bepalen? Ik heb dan die met ruim 8 weken en toen zeiden ze dat ze met 12 weken de datum pas gaan bepalen zeg maar.

No Avatar
Dromertje on
Naam: Dromertje
|
Lid sinds: 12 jul 2010
bij mij hebben ze met 7halve week een termijn echo gedaan en met 12weken een nieuwe

No Avatar
annemarie on
Naam: annemarie
|
Lid sinds: 28 okt 2010
Ja spannend! enn wat die rugpijn betreft, ik heb daar ook best last van zeker met mn dochtertje die je toch vaak tilt maar ik kijk mn mannetje lief aan en die masseert me dan zonder mopperen......idee?? hihi
liefs

No Avatar
Jennefer Pers on
Anoniem
Naam: Jennefer Pers
Haha dat is een goeie! Mijn man masseert me bijna elke avond, helaas werkt het niet echt...

No Avatar
Jennefer Pers on
Anoniem
Naam: Jennefer Pers
En ik heb de termijnecho met 7 weken al gehad, maar ik krijg nu een andere vk, dus wie weet komt hij op een andere datum haha! Hopelijk eerder hehe...de huisarts komt op 19 mei, en de vk tot nu toe op 18 mei. Kan natuurlijk anders uitpakken, maar we zullen zien he?

Ontmoet anderen

Ook uitgerekend en vind je het leuk om met anderen in contact te komen? Ontmoet aanstaande moeders die in dezelfde maand zijn uitgerekend als jij. Praat gezellig mee over jullie zwangerschap en deel tips en ervaringen. Ga naar je eigen Maandclub!

Plaats een reactie

Volg ons op social media

Laatste reacties

Mijn hart is vol van vreugde en ik weet niet hoe ik Heer Bubuza moet bedanken...
Zegt: Gabriella Scott
33275
Hoi allemaal.. Ik ben nu 30 wk & 1 dag zwanger en voel me nog steeds super...
Zegt: Samantha Hopmans
33274
gwn pils drinken werkt bij mij goed. groet ragel
Zegt: ragel
33273
hoi bams, ik zou uw kind graag willen overnemen ik weet namelijk hoe het is een...
Zegt: ragel
33272
Over: Gezellig