Negatief of positief

Naam: merieke
|
Lid sinds 04 mrt 2010
Hallo allemaal,

Ik heb een vraagje aan jullie.

Afgelopen zondag 28 februari  had ik ongesteld moeten worden, maar werd het niet wat ik eigenlijk ook niet verwachtte.
Met de innesteling maandag 22 februari had ik 1 dag een beetje bloedverlies vanaf woensdag werd ik misselijk. Toen ik zondag niet ongesteld werd heb ik 's avonds een test gedaan en deze was positief. Het was een heel erg dun streepje maar hij was er. Nu heb ik gisteren nogmaals een test gedaan voor de zekerheid omdat het toch wel een heel vaag streepje was en deze was echt negatief. Ik ben nog steeds misselijk en ook nog niet ongesteld. Herkent iemand dit en kan iemand mij een tip geven wat ik moet doen. Kan het zijn dat dat vage streepje toch geen positieve test was ?

Groetjes,

Merieke

No Avatar
Kaar on
Naam: Kaar
|
Lid sinds: 11 feb 2010

Hoi Merieke,

Een streepje is hoe dan ook zwanger. Of het nu vaag is of niet. Het is alleen de vraag of je nu nog zwanger bent, als ik jou was zou ik het overmorgen nog een keer testen en als het dan negatief is en je bent nog niet ongesteld, een afspraak maken bij de huisarts. Die kan ook in het bloed testen of je zwanger bent! Succes ermee en sterkte, want het zijn spannende tijden zo in het begin!

Groetjes, Karin

No Avatar
merieke on
Naam: merieke
|
Lid sinds: 04 mrt 2010

Kaar bedankt voor je reactie.

Gisteravond een miskraam gehad dus verklaard waarschijnlijk waarom ik al geen positieve test kreeg. Morgen moet ik naar de huisarts ik hoop dat we het wel gewoon weer kunnen gaan proberen. We willen zo graag een kindje

Ontmoet anderen

Ook uitgerekend en vind je het leuk om met anderen in contact te komen? Ontmoet aanstaande moeders die in dezelfde maand zijn uitgerekend als jij. Praat gezellig mee over jullie zwangerschap en deel tips en ervaringen. Ga naar je eigen Maandclub!

Plaats een reactie

Volg ons op social media

Laatste reacties

ik heb eens een vraagje , kan het echt dat je pas na 3 weken positief test? ik...
Zegt: nikie
33137
Even een hart onder de riem voor alle ‘oudere’ aanstaande mama’s. Ik ben...
Zegt: preggie
33136
hey heb dat probleem ook , vorige maand heb ik een bloeding gehad dat wel maar...
Zegt: els van camp
33135
Hoi! ik koop mijn gordijnen altijd bij plissegordijnenexpert.nl omdat ik ze dan...
Zegt: celinevb
33134