NOD (Niet Ongesteldheids Dag)

Je cyclus verloopt normaal geproken in ongeveer 28 dagen. Je cyclus begint op dag 1 van je menstuatie; dat is je ongesteldheidsdag. Als je probeert zwanger te worden, wil je juist NIET ongesteld worden. Daarom kijk je juist uit naar je Niet Ongesteldheids Dag, de dag waarop je dus normaal gesproken zou beginnen te menstrueren.

Verandert je NOD in een OD (ongesteldheidsdag) dan is dat natuurlijk een teleurstelling. Maar gaat de NOD zonder een druppeltje bloedverlies voorbij, dan wordt het spannend! Op dit forum kan je elkaar op de hoogte houden over je NOD, wanneer is die en hoe de dag verloopt...

No Avatar
Sher on
Anoniem
Naam: Sher

Dag dames,
Normaal gesproken moet ik vandaag of worden. Ik ga morgen een testje doen. Ik heb niet echt gespannen borsten! Was vandaag wel erg misselijk. Hebb sinds paar dagen een rommelige buik en moet vaker maar wc dan normaal met name plassen.
Kan iemand mij even helpen??
Ik ben 19 het liefst wacht ik wel ff met een kind, maar als het er is dan wil ik het wel houden. Maar iemand ervaring????

Helpp

No Avatar
Mana on
Anoniem
Naam: Mana

Vandaag is mijn nod dus spannend. Ik ben al een paar dagen moe, misselijk en me borsten zijn vaak aan het tintelen. Ik geef borstvoeding dus weet een beetje niet wat ik moet geloven. Maar zwanger worden is nog nooit zo moeilijk voor me geweest

No Avatar
danny76 on
Anoniem
Naam: danny76

Hallo..
Ik ben hier nieuw...
Vandaag mijn NOD!!!
Wel getest maar die was nog negatief. ..sus nog even afwachten?

No Avatar
DaantjeDaantje76 on
Anoniem
Naam: DaantjeDaantje76

Hallo..
Ik ben hier nieuw...
Vandaag mijn NOD!!!
Wel getest maar die was nog negatief. ..sus nog even afwachten?

No Avatar
Maya29 on
Anoniem
Naam: Maya29

Hoi allemaal,

Hier Zitten wij nog 4 dagen voor NOD. Ik heb helaas niet veel symptomen en begin een beetje de moed te verliezen. Ik heb wel sinds eergister veel last van afacheiding en slijm. Weet niet of dat erbij hoort. Ook heb ik af en toe bij vlagen een lichte misselijkheid en heb ik 3 dage. Geleden een heeeeeeeeele lichte positieve test gehad van kruidvat 2v5 . Nu heb ik vannochtend weer getest en die was weer negatief . HELPPPPPPPP!!!

Nu twijfel ik of ik wel zwanger kan zijn of niet. En of ik op de symptomen moet letten.

Wie heeeft wat raAd voor mij ??

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Jammer genoeg toch ongesteld

No Avatar
kimmie88 on
Naam: kimmie88
|
Lid sinds: 14 okt 2013

Vandaag of morgen is mijn NOD!

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

halo iedereen

26juni heb ik mijn nod aleja dat hoop ik toch
heb toch al zin om een test te doen maar is eigenlijk nog veel te vroeg
mn vriend zou liever hebben dat ik nog zeker een maand wacht met een test te doen want de vorige keer waren
we der heel vroeg bij en heb ik dan een miskraam gekregen
ik kan zijn reactie begrijpen als ik nog een maandje wacht ben ik zeker al twee maanden ver of toch bijna en is er
weeral minder kans op een miskraam
weet niet wat ik moet doen wil zo graag volgende week toch al een testje doen

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Ik was rond aan het snuffelen hier omdat mijn hele lichaam 'ZWANGER!' schreeuwt maar ik heb al 3 negatieve testen gedaan. Mijn borsten doen zeer (voelt beetje zelfde als stuwing) ik ben regelmatig misselijk, moe en ongesteldheid kwam 2 dagen later en stelt helemaal niks voor. Misschien te vroeg getest? Mijn man zegt dat het verstoorde hormonen zijn omdat ik vorige maand intensief met hardlopen ben begonnen...zou het?!...

Tessa

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Hoi Allemaal,

Ik heb meestal een cyclus van 33 dagen.  Ik moest eigenlijk op 16 maart ongesteld worden, maar die bleef uit. Wel 3 dagen van te voren hevige buikpijn en dat heb ik ook 3 dagen gehad. Op 21 maart kreeg ik wel bruine afscheiding en heb dat nog een beetje. Heb soms ook nog buikpijn. Me vriend en ik proberen al 8 maanden een kindje te krijgen maar het wil niet echt lukken. Dus nu hopen we dat het toch zo is. maar ik probeer niet te snel te hopen want dan komt het harder aan als het niet zo is(hebbe we vaker gehad) heb gister voor het eerst getest maar was negatief!! een zware teleurstelling dus. Heb nu nog steeds last van me buik en ben moe. Over een paar dagen nog maar eens een test doen en kijken of het dan wel positief is. Ik blijf duimen natuurlijk. Maar ben ook HEEEL onzeker.

Succes Zwangere vrouwen ;)

Groeten  M

Pagina's

Volg ons op social media