nu al zwanger:O

afbeelding van redaktie
Naam: redaktie
|
Lid sinds 26 jun 2014
| Uitgerekend op: 05/24/2014
Hallo allemaal
ik ben 8 weken geleden gestopt met de pil na 6 jaar.. om de kinderwens van mijn vriend en mij te vervullen:)
heb hierna mijn stopweek gehad en daarna niet meer ongesteld geworden. 4 dagen voordat mijn ongesteldheid moest komen hebben we een test gedaan. eigenlijk dus te vroeg. hierna weer een tijdje gewacht maar de ongesteldheid kwam maar niet... nu moest ik eigenlijk volgende week voor de 2e keer ongesteld worden maar ik had aardig wat zwangersschaps symptomen dus dacht doe toch maar een test. en ja hoor vanmorgen eerst een kruidvat test gedaan en deze gaf postitief aan... daarna de clearblue gedaan en die gaf aan dat ik al 3+ weken ben:O dat is dus al behoorlijk lang. mijn vriend en ik zijn super blij want we hadden het echt niet zo snel verwacht dat zou dus betekenen dat het na een maand ongeveer al raak was... ik ben tussendoor ook niet eens ongesteld meer geweest:)

betekent deze uitslag nu dat ik 3 weken zwanger ben of dat ik 5 weken zwanger ben? vond de uitleg op internet enzo een beetje vaag... schijnt dus een verschil te zijn met wat je huisarts bepaalt en wat de test zegt.. iemand ervaring met clearblue??
alvast bedankt:)
groetjes

No Avatar
Deesje on
Naam: Deesje
|
Lid sinds: 08 mrt 2010
Heej,

Volgens mij is het zo dat de dokter zegt dat je vijf weken bent omdat hij niet weet wanneer je bevrucht ben in die maand. Dan pakt die het gemiddelde en dat is dus twee weken. Dan zit hij er maximaal twee weken vanaf met zijn schatting.

Grz,

Dees

No Avatar
Mama G on
Naam: Mama G
|
Lid sinds: 04 jul 2011
Hoi hoi, Bij mij was het ook erg onduidelijk allemaal. Ik was 1 april gestopt met de pil en ik werd maar niet meer ongesteld. Wel een kleine bloeding ergens eind april/begin mei. Tussendoor een keer naar de huisarts gebeld, maar die vertelde dat het normaal is als je net met de pil stopt dat je een tijdje niet ongesteld wordt. Uiteindelijk toch een zwangerschapstest gedaan, maar daar kwam niks uit. Na ongeveer 4 weken was ik nog niet ongesteld en daarom nog eens een test gedaan en toen was ik zwanger. De huisarts gebeld en die heeft een echo geregeld. Toen bleek ik 6,5 week zwanger te zijn. Achteraf had ik de symptomen kunnen herkennen: pijnlijke borsten, vocht vasthouden, moeilijkere stoelgang. Herken je dat? Groetjes.

No Avatar
Mama G on
Naam: Mama G
|
Lid sinds: 04 jul 2011
PS: 3+ op clearblue betekent dat je 5 weken of langer zwanger bent. Dit staat precies beschreven in de gebruiksaanwijzing. 1-2 op clearblue = 3-4 weken zwanger 2-3 op clearblue = 4-5 weken zwanger en 3+ = 5 weken of langer volgens mij.

No Avatar
MamaLin on
Naam: Lincy
|
Lid sinds: 30 dec 2010
Ik had precies hetzelfde als jij!! Ook bij mij gaf de cleatbluetest 3+ aan. Achteraf bleek ik al 6 weken zwanger te zijn. Je moet rekenen vanaf je laatste menstuatie... Gefeliciteerd trouwens, heerlijk hoor!

No Avatar
bloemetje on
Naam: bloemetje
|
Lid sinds: 16 mei 2011
Clearblue geeft niet meer aan dan 3plus. Dus je bent dan 5 weken of langer.

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Ik had ook even een vraagje.. Ik heb mij vorige week vrijdag getest met de clearblue.. toen stond er 2-3 Die zondag kreeg ik bloedverlies. Ik ben toen na het ziekenhuis geweest om bloed te prikken.. Hier kwam uit dat mijn HcG wel gestegen was maar ze denkt nog steeds aan een miskraam. Maar ik heb nog wel zere borsten en voel me eigenlijk steeds zwangerder zeg maar. Alleen nu heb ik na meer als een week weer die test gedaan en nou staat er nog steeds 2-3. Heeft iemand hier ervaring mee? Groetjes

No Avatar
bloemetje on
Naam: bloemetje
|
Lid sinds: 16 mei 2011
Het kan wel een flinke tijd duren voor die hormonen uit je lijf zijn. Geloof dat ik op het forum heb gelezen rond een maand? Wat rot zeg, sterkte!

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

hoi allemaal
ik heb een vraag kan clearebleu ook er naast zitten met de weken van de eiersprong
want bij mij gaf hij gelijk aan zwanger en dan is het testuitslag 1-2
dat was 6 okt geweest tegen de middag
is het niet zo als je het met de eerste ochtend urine gaat testen dat er meer hcg hormonen in je lichaam zit
hoop dat jullie mij kunnen helpen
want ik heb een opgezette buik en ik heb hele gevoelige en iets grotere borsten ben moe heb last van mn onderbuik en mn onder rug
dus ik weet het niet 25 okt moet ik een ego maken
dus hoop dat jullie me meer kunnen zeggen
liefs mama al van 2 kinderen

No Avatar
Stefani_ on
Anoniem
Naam: Stefani_

Hallo ik heb gisten test gedaan nu zie ik in jullie reactie dat 1-2 weken = is aan 3 weken ? Ben ik dna nu 3 weken zwanger of 1-2 weken ? Ik heb gisten ook wel een bloed laten trekken bij de huisarts

No Avatar
Anoniem on
Anoniem
Naam: Anoniem

En kleine bloedingen heb ik ook nog niets gehad zoals de meesten

Ontmoet anderen

Ook uitgerekend en vind je het leuk om met anderen in contact te komen? Ontmoet aanstaande moeders die in dezelfde maand zijn uitgerekend als jij. Praat gezellig mee over jullie zwangerschap en deel tips en ervaringen. Ga naar je eigen Maandclub!

Plaats een reactie

Volg ons op social media

Laatste reacties

Mijn hart is vol van vreugde en ik weet niet hoe ik Heer Bubuza moet bedanken...
Zegt: Gabriella Scott
33275
Hoi allemaal.. Ik ben nu 30 wk & 1 dag zwanger en voel me nog steeds super...
Zegt: Samantha Hopmans
33274
gwn pils drinken werkt bij mij goed. groet ragel
Zegt: ragel
33273
hoi bams, ik zou uw kind graag willen overnemen ik weet namelijk hoe het is een...
Zegt: ragel
33272
Over: Gezellig