onze 20 weken echo

afbeelding van redaktie
Naam: redaktie
|
Lid sinds 26 jun 2014
| Uitgerekend op: 05/24/2014
Haaaai! We hebben zojuist de 20 weken echo gehad! Prachtig om te zien, bolle wangetjes, 10 vingers en 10 teentjes, alles werkt! En we krijgen....een zoon!!! :D heel grappig want ik heb al vanaf dag 1het gevoel dat het een jongetje was, en tis nog zo ook! Extra leuk voor mijn man, aangezien hij al een dochter heeft! We zijn superblij!! :D

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

altijd geweldig zo'n echo! Vooral als het kindje gezond is! Gefeliciteerd en leuk dat jullie een zoontje krijgen!
Geniet van de volgende 20 weken!

Groetjes Jaimy (35 weken zwanger van de 3de)

No Avatar
Dromertje on
Naam: Dromertje
|
Lid sinds: 12 jul 2010
super dat alles er op en er aan zit..

en gefeliciteerd.. een zoon is altijd mooi en je eerste gevoel klopt meestal..
wij hadden beide altijd het gevoel dat het een jongen was op eens veranderd het naar een meisje bij mij maar toch stiekem hopen op een jongen en met de 20 weken echo en pret echo bleek het toch echt een vent te zijn..

No Avatar
annemarie on
Naam: annemarie
|
Lid sinds: 28 okt 2010
Oh wat leuk! Wij hadden 21 dec de 20 wekenecho fantastisch om te horen dat ook alles goed groeit en werkt. En het blijft gek he dat er zo'n klein moppie in je buik zit te spelen! Wij willen het niet weten deze zwangerschap en ik heb t ook niet stiekem gezien want een meisje had ik wel kunnen herkennen!
fijne jaarwisseling!

No Avatar
ien on
ien
Naam: ien
|
Lid sinds: 08 okt 2010
Jennefer,

Gefeliciteerd! Nu is het allemaal net wat makkelijker met kleertjes en naam en kamertje enzo.... Fijn dat alles goed gaat met jullie kleine man.

Liefs Ien

No Avatar
Jennefer Pers on
Anoniem
Naam: Jennefer Pers
Dank jullie voor de lieve reacties! Ja het blijft wonderbaarlijk, zo'n minimensje in je buik! Hij lag lekker te slapen, heb hem de ochtend bezig gehouden zodat ie niet te beweeglijk was tijdens de echo en we niets konden zien! :) Wie hier leest ook voor hun buikbaby? En muziekjes spelen en zingen? Ik doe het graag hehe! Aah ik ben zo blij! Kan wel van de daken schreeuwen haha! :)

No Avatar
Barbamama on
Naam: Steffi88
|
Lid sinds: 26 sep 2010
Jenn gefeliciteerd! een jongetje.. wat ontzettend gaaaaf!

ik heb al eerste gevoel een meisje.. en ik moet nog 23 dagen wachten, dan hebben we de 2e echo en weten we het!  Wij zijn zo benieuwd of me intuitie klopt.. hihi..

Geniet er van!

en ook ik praat, zing, wrijf, voor me buikbaby.. ik kan niet van me buik afblijven!
ik heb al een knuffeltje met zo'n lief slaapmuziekje,
en die doe ik elke avond voor het slapen gaan even aan, en leg ik hem op me buik.

gisterenavond was behoorlijk pittig tot 12 uur "opblijven" hihi..
dus ik ga er nu ook in!

Iedereen nog een heeel goed gelukkig en gezond 2011, maar een mooi jaar wordt het zeker voor ons alle met al die kleintjes op komst!

liefs

No Avatar
Jennefer Pers on
Anoniem
Naam: Jennefer Pers
Haai Steffi! Ja dat wachten duurt een eeuwigheid he? En helemaal als je dan een eigenwijsje hebt die de beentjes dichthoud of met het ruggetje naar de machine keert, helemaal! Ja ik vond het opblijven ook moeilijk...we moesten een eind lopen naar de plek om het vuurwerk te zien, en dan een tijdlang staan... Ik was kapot! Heb nu ook last van mijn rug en benen hierdoor! Nu we de 20 weken overschrijd hebben lijkt het wel of mijn buik dagelijks groeit en zwaarder wordt, jeetje! Ik moet ook een muziekpopje kopen, wat een goed idee zeg! :)

No Avatar
Aviator on
Naam: mommyD
|
Lid sinds: 24 sep 2010
Hoi Hoi,

Wat leuk, gefeliciteerd!
Over 8 nachtjes hebben wij de 20 weken echo, spannend! Uiteindelijk hebben we afgesproken dat we toch willen weten wat het wordt, een echt intuitie gevoel heb ik niet, er was een keer dat ik dacht een meisje, maar heel sterk was dat gevoel niet.

Voelen jullie het kindje al, ik voel nog niets. Met oudejaarsnacht dat ik even iets te voelen, maar daarna niets meer dus ik denk dat ik het mij ingebeeld had. Muziek heb ik nog niet specifiek aan gezet, ook zit ik niet heel veel aan mijn buik, dat komt wellicht als ik het kindje voel.

No Avatar
Jennefer Pers on
Anoniem
Naam: Jennefer Pers
Hoi MommyD, ik voel mijn kruimel al van week 13! Bij toeval maakte hij een sprongetje tijdens de echo en dat voelde ik toen. Vanaf die dag wist ik hoe het voelde, en voelde hem af en toe heel lichtjes. Nu vanaf vorige week voel ik hem echt sterk, en elke dag! Ik weet nu wanneer hij slaapt, en als hij de hik heeft. Het is wonderbaarlijk, alleen vervelend als je wilt slapen haha! Maar ik vind het heerlijk te weten dat ik leven mag voelen! Ik lees hem voor, als ik wakker wordt zing ik steeds hetzelfde liedje (wordt wakker, wordt wakker het zonnetje is al op, de bloempjes staan al in de knop etc) en voor het slapengaan zing ik slaap kindje slaap haha! Ik merk ook als ik mijn hand op mijn buik leg dat hij rustig wordt. Jammergenoeg heeft zijn vader hem nog niet kunnen voelen juist omdat hij zo rustig word van een aanraking...

No Avatar
ien on
ien
Naam: ien
|
Lid sinds: 08 okt 2010
@mommyD ik voel het ook al vanaf 14 wkn eerst  af en toe en nu dagelijks vooral begin van de avond soms wel uur lang. Dat ik het zo vroeg al kan voelen heeft temaken met dat het ons derde kindje is en ik al weet wat ik voelen moet en omdat mijn baarmoeder heel erg aan de oppervlakte ligt heb zelfs al regelmatig last van harde buiken dit komt ook daardoor, heb via google gezocht op oppervlakkige baarmoeder en daar vond ik dat slanke dames met een oppervlakkige baarmoeder rond deze daar idd last kunnen  hebben omdat de baarmoeder van vorm veranderd en je normaal dit niet voelt als hij dieper weg ligt. Heeft dus zijn voordelen maar ook zijn nadelen. Ik denk dat ik nog een kleine 4 weekjes moet wachten voor de 20 echo moet dinsdag voor controle dan zal ik het wel horen.
Dames geniet heerlijk van jullie kleintje.

Liefs Ien

Pagina's

Ontmoet anderen

Ook uitgerekend en vind je het leuk om met anderen in contact te komen? Ontmoet aanstaande moeders die in dezelfde maand zijn uitgerekend als jij. Praat gezellig mee over jullie zwangerschap en deel tips en ervaringen. Ga naar je eigen Maandclub!

Plaats een reactie

Volg ons op social media

Laatste reacties

Hey iemand met het volgende ervaring? Heb een heel lichte periode gehad zoon...
Zegt: Annoniem
33279
Hi Ladies, Ik ben hier nieuw en ik zou graag willen weten of jullie het zelfde...
Zegt: Lady J
33278
Hoi , ik word 41 heb vijf kinderen jongste is 13 en voor mij was dat ook wel...
Zegt: Sylvia Hanssens
33277
Еврейская социальная сеть и знакомства в Израиле Израиль еврейская социальная...
Zegt: IsrafacePep
33276