Opmerkingen over de site.

Naam: Dinh
|
Lid sinds 18 feb 2011
Ik weet niet goed, waar ik dit kan plaatsen, maar ik vind wel, dat dit een eigen onderwerp mag en moet hebben op het forum. Wekelijks volg ik de kenmerken en dergelijke, en ik zie voor het eerst spellingsfouten in de tekst, evenals stijlfouten. Op week 11 http://www.forumvoorzwangerevrouwen.nl/11-weken-zwanger Door het verdwinen van de vliesjes tussen de vingers kan je baby zijn of haar vingertjes nu los bewegen en binnenkort ook al dingen vastpakken. Voor je het weet steekt hij of zij zelfs de duim al in de mond! Van al die drukke bewegingen in je buik voel je zelf voorlopig jammer genoeg nog niets. Het zou moeten zijn : Door het verdwijnen en niet verdwinen. Het zou moeten zijn : Voor je het weet, steekt hij of zij zelfs de duim al in de mond! Tussen twee persoonsvormen hoort een komma te staan.

No Avatar
Angel80 on
Naam: Angel80
|
Lid sinds: 03 dec 2010
Is de verveling toe geslagen?
Of is het toegeslagen??
:/

No Avatar
redaktie on
afbeelding van redaktie
Naam: admin
|
Lid sinds: 26 jun 2014
Bedankt voor het doorgeven! De tekst is inmiddels aangepast. Mocht je nog meer fouten tegenkomen dan horen wij het graag. Groeten

No Avatar
Jennefer Pers on
Anoniem
Naam: Jennefer Pers
Uh Dihn, muggenziften hoeft geen eigen topic te hebben. Je kunt als je spelfouten o.d. ziet, de redaktie gewoon een email sturen en dan verbeteren ze het zelf. En angel80, ik denk dat dit daarom een. "Forum voor zwangere VROUWEN" is, men laat mannen toe en die gaan zich op ten duur vervelen, en dan krijg je dit soort topics. Jammergenoeg. Vrouwen voelen de zwangerschap, gaan er persoonlijk doorheen, hebben vragen en onzekerheden. Een man... Tja... But that's just my humble opinion ;)

No Avatar
Angel80 on
Naam: Angel80
|
Lid sinds: 03 dec 2010
Hahahah
Ik zat het gisteren te lezen en toen zei ik het tegen mijn vriend... die heeft die opmerking geschreven. hahaha
Kijk als het nou echt vol staat met spelfouten dan kan er nog inkomen. Maar 1 lettertje vergeten en een komma vergeten pffff. Vermoeiend !!!
gr

No Avatar
Jennefer Pers on
Anoniem
Naam: Jennefer Pers
Ja vind het ook zo muggenzifterig! Das het verschil waar ik op duid tussen de vrouwen waar dit forum voor bedoeld is, en een man: wij vrouwen lezen de informatie liever, weten graag wat er met de baby gebeurd ipv op jacht naar komma's en foutjes! Maar goed, ieder zijn ding denk ik maar? Angel, jij bent er bijna he meid? Al nerveus? :D ik spring van de spanningen en moet nog een eeuwigheid (voor mijn gevoel haha)

No Avatar
Angel80 on
Naam: Angel80
|
Lid sinds: 03 dec 2010
Oh het is nu echt nog maar heeeeeel even... Kan niet wachten en hoop elke avond dat het gaat beginnen :-)
Ik vind het allemaal zo spannend. Ben zo benieuwd hoe het eruit ziet en of het haar heeft en ga zo maar door.
Ik ben het wachten nu ook wel zat eigenlijk. Ik ben er helemaal klaar voor.
En ik moet er al helemaal niet aan denken dat het nog 2 wk langer kan gaan duren hahaah.

No Avatar
Jennefer Pers on
Anoniem
Naam: Jennefer Pers
Haha of 4! Ik hoop ook dat de mijne een weekje of zo eerder komt, ik heb er onderhand ook al genoeg van... Heb al weken geen nachtrust meer, mijn heupen en pelvis doen zeer, en wil de kleine toch wel errrug graag vasthouden nu! Dus kan me heeel goed voorstellen hoe jij je voelt! :) nog eventjes hehe Denk dat paarsebril en dromertje hun babies al hebben, ze zijn zo stil ineens... Ik post na de baby toch in elk geval een update haha ;) Wat jij?

No Avatar
Angel80 on
Naam: Angel80
|
Lid sinds: 03 dec 2010
Ik zal ook zeker wat van me laten horen na de bevalling...
Ik had ook echt last met slapen van mijn heupen, rug en alles, kon moeilijk slapen. Maar sinds dat mijn buik "gezakt"is kan ik weer goed op mijn zij liggen en slaap ik weer goed.... er is dus nog hoop ;-)
Ik hoop voor je dat jij het ook beter krijgt. Wel hoor ik mijn bekken nog heel hard kraken als ik vanuit lig weer wil gaan zitten... ik schrik er nog elke keer van en het doet ook elke keer pijn.

gr

No Avatar
Dinh on
Naam: Dinh
|
Lid sinds: 18 feb 2011

Kijk, je moet het zo zien.... een goede site, waar van alles te vinden is, waar van alles te lezen is, daar mogen schoonheidsfoutjes aangestipt worden. Dat menigeen zich er niet aan storen, wil niet zeggen, dat het muggezifterij is dat ik het aanstip. Op mijn werk doen we er alles aan om de afdeling naar een hoger plan te tillen, met mijn post probeer ik deze site ook naar een hoger niveau te tillen. Dat het niet gewaardeerd wordt, of dat er lacherig over gedaan wordt, dat zegt niets over mij, maar wel over de ander. It's a small world.

No Avatar
Jennefer Pers on
Anoniem
Naam: Jennefer Pers
Angel, dat klinkt goed! Er is dus idd nog hoop! Gelukkig :) Dat kraken heb ik ook als ik van houding verander of opsta, en pijn doet het zeker! Mijn zoon is al aan de indaling begonnen, dus hopelijk dat er snel opluchting komt haha! En jij bent de eerstvolgende aan de beurt he? Spannend joh! Waar ga je bevallen? Hier moet het in het ziekenhuis dus heb niet veel keuze ;)

Pagina's

Ontmoet anderen

Ook uitgerekend en vind je het leuk om met anderen in contact te komen? Ontmoet aanstaande moeders die in dezelfde maand zijn uitgerekend als jij. Praat gezellig mee over jullie zwangerschap en deel tips en ervaringen. Ga naar je eigen Maandclub!

Plaats een reactie

Volg ons op social media

Laatste reacties

Mijn hart is vol van vreugde en ik weet niet hoe ik Heer Bubuza moet bedanken...
Zegt: Gabriella Scott
33275
Hoi allemaal.. Ik ben nu 30 wk & 1 dag zwanger en voel me nog steeds super...
Zegt: Samantha Hopmans
33274
gwn pils drinken werkt bij mij goed. groet ragel
Zegt: ragel
33273
hoi bams, ik zou uw kind graag willen overnemen ik weet namelijk hoe het is een...
Zegt: ragel
33272
Over: Gezellig