Overtijd

afbeelding van redaktie
Naam: redaktie
|
Lid sinds 26 jun 2014
| Uitgerekend op: 05/24/2014

Hey meiden, Mag ik even jullie mening? Ik ben vandaag 3 dagen overtijd en al verschillende test gedaan, gisteren en vanmorgen alweer. Maar de test geeft steeds negatief aan. Heeft hier iemand ervaring mee, en hoelang moet je wachten voor je naar de huisarts gaat voor eventueel bloed onderzoek? Hoop heel hard dat het kleintje lekker blijft zitten en ik niet ongesteld word.
Liefs An


No Avatar
Anoniem on
Anoniem

hoi allemaal,

vorrig jaar augustus heb ik de spiraal weg laten halen Mijn menstruatie was het volle jaar er na wel regelmatig maar met verschillende dagen er tussen : van 21- tot  zelfs 35 dagen.
Het lukte maar niet om zwanger te worden, op 11 sept dit jaar werd ik voor het laatst ongesteld en dus heb ik een test gedaan daar was heel vaag zichtbaar dat ik zwanger was,Ook de huisarts heeft een testje gedaan en bevestigde dit ook.
We zouden die week voor een fertiliteits behandeling gaan dus die hebben we af gebeld.
Ik had geen last van ochtend misselijkheid, maar wel van avond misselijkheid, heel appart.
Op 1 november kreeg ik zonder ook maar 1 signaal van te voren een miskraam.
het was echt onwerkelijk.
Op 28 nov had ik ongesteld moeten worden maar dat is niet gebeurt, wel heb ik op gezwolle borsten die jeuken en gespannen zijn, ook heb ik weer last van lichte avondmisselijkheid.
Ik heb een test gedaan van de hema en die gaf in eerste instantie niets aan maar toen ik nog eens goed keek zag ik weer ( net als de vorrige keer) een heel licht streepje.
Nu weet ik dus niet of ik wel of niet zwanger ben, en eigenlijk nergens vinden hoe of wat na een miskraam. Ben best wel onzeker hier in, durf niet echt blij te zijn want dadelijk raak ik het weer kwijt.
Heb veel vragen, maar kan eigenlijk nergens antwoorden vinden op internet.
op 10 dec moet ik terug voor de na controle bij de gynaecoloog, spannend, maar het is nog 8 dagen.Ik vind het dan ook zonde van het geld om nog een test te halen.

wat vinden jullie?

tiff

Ontmoet anderen

Ook uitgerekend en vind je het leuk om met anderen in contact te komen? Ontmoet aanstaande moeders die in dezelfde maand zijn uitgerekend als jij. Praat gezellig mee over jullie zwangerschap en deel tips en ervaringen. Ga naar je eigen Maandclub!

Plaats een reactie

Volg ons op social media

Laatste reacties

ik heb eens een vraagje , kan het echt dat je pas na 3 weken positief test? ik...
Zegt: nikie
33137
Even een hart onder de riem voor alle ‘oudere’ aanstaande mama’s. Ik ben...
Zegt: preggie
33136
hey heb dat probleem ook , vorige maand heb ik een bloeding gehad dat wel maar...
Zegt: els van camp
33135
Hoi! ik koop mijn gordijnen altijd bij plissegordijnenexpert.nl omdat ik ze dan...
Zegt: celinevb
33134