Overtijd, negatieve test, onzekerheid...

Naam: Anoniempje12345
|
Lid sinds 30 jan 2018

Lieve allemaal!

Graag zou ik even mijn verhaal willen delen en zou ik willen vragen naar jullie ervaringen. 
Sinds een aantal maanden geleden ben ik gestopt met de minipil omdat deze vermoedelijk invloed had op mijn stemming..
Mijn vriend en ik hebben besloten om aan onthouding te doen in de periodes waarvan we verwachten dat ik vruchtbaar ben. Omdat we op korte termijn graag echt willen gaan 'proberen' zou het geen probleem zijn als ik zwanger zou raken en zouden we blij zijn met dit wondertje.

Mijn eerste twee cyclussen duurde precies 29 dagen. Nu zit ik in mijn derde cyclus en ben ik vandaag (dag 32) nog niet ongesteld. Vanavond heb ik een test gedaan en deze was negatief. Omdat ik na de eerste twee cyclussen precies op dag 29 ongesteld werd, snap ik dit nu niet helemaal...

Deze onzekerheid vind ik echt vervelend... Ik zit met een hoop vragen. Zouden we het nou toch in mijn vruchtbare periode hebben gedaan? Zou ik zwanger zijn en te vroeg testen? Zou ik niet zwanger zijn en is het normaal dat de cycluslengtes verschillen? Jullie kunnen deze vragen natuurlijk niet beantwoorden, maar omdat ik in onzekerheid zit zou ik jullie wel willen vragen of jullie ervaring hebben met soortgelijke situaties?? En wat denken jullie van mijn situatie?

Ik vond het fijn om mijn verhaal even kwijt te zijn en ik ben benieuwd naar jullie reacties,
Veel liefs,
een anoniempje dat stiekem blij zou zijn met een klein wondertje...

 

 

 

 


No Avatar
preggie on
Naam: preggie
|
Lid sinds: 22 dec 2017

Onthouding is een bijzonder onveilige methode om te vrijen als je niet zwanger wilt worden. Als je stiekem blij zou zijn met dit wondertje dan is dit echter bij jullie helemaal geen probleem! Ik zou toch nog niet te veel hopen hierop, want een menstruatiecyclus kan behoorlijk onregelmatig zijn. Hopelijk heb je nu al wat meer zekerheid. Ben benieuwd!

No Avatar
Anoniem on
Anoniem
Naam: Anoniem

Hee Preggie.. bedankt voor je reactie! Mijn cyclus is inderdaad niet helemaal regelmatig, want ik ben alsnog ongesteld geworden..

Ontmoet anderen

Ook uitgerekend en vind je het leuk om met anderen in contact te komen? Ontmoet aanstaande moeders die in dezelfde maand zijn uitgerekend als jij. Praat gezellig mee over jullie zwangerschap en deel tips en ervaringen. Ga naar je eigen Maandclub!

Plaats een reactie

Volg ons op social media

Laatste reacties

Hallo dames, Allereerst wil ik alle dames hier die zwanger zijn van harte...
Zegt: Princess Xena
33162
Hallo dames, Allereerst wil ik alle dames hier die zwanger zijn van harte...
Zegt: Princess Xena
33161
hoi allemaal, ik ben nu 35 weken zwanger van mijn dochtertje het is mijn...
Zegt: mommy to be
33160
Zwangerschapssymptomen kunnen heel uiteenlopend zijn en als je rekent op een...
Zegt: preggie
33159