Passend cadeau voor de grote broers

Naam: Nicole
|
Lid sinds 12 jul 2010
Hallo,

Momenteel ben ik 10 weken zwanger van mijn vierde kindje. Ik heb nu drie jongens (9, 6 en 6 jaar). Over een paar weken willen wij de jongens gaan vertellen dat ze er een broertje of zusje bij krijgen. Omdat ik dat toch wel een heel speciaal moment vind wil ik ze graag verassen met een passend cadeau. Gewoon een aardigheidje, iets wat met de aankomende gezinsuitbreiding te maken heeft.... Maar heb zelf nog niet echt een leuk idee kunnen bedenken.... Ik kom niet verder dan het idee om voor de jongste 2 een soort aftelkalender te maken... Maar ja, een aftelkalender van ongeveer 6 maanden... Dat zijn ze op een gegeven moment ook wel zat.

Kan me voorstellen dat er vast wel dames zijn die hele originele ideeën hebben. Dus ik lees die graag!

Alvast bedankt voor je reactie!

Groetjes Nicole

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Ik vind die aftelkalender wel heel leuk. Je kunt de eerste weken of maanden doen en later pas de dagen. En je kunt op elke bladzij een spelletje doen of een quizje met dingen die te maken hebben met de nieuwe baby. Of een foto van de echo opplakken, een mooie tekening maken voor de nieuwe baby. Voetafdrukken en dan kunnen jullie later vergelijken met de baby. Laat ze een keer een knuffel of een rompertje uitzoeken.
Ook leuk jou buik beschilderen en daar een foto van maken en die inplakken.

Ontmoet anderen

Ook uitgerekend en vind je het leuk om met anderen in contact te komen? Ontmoet aanstaande moeders die in dezelfde maand zijn uitgerekend als jij. Praat gezellig mee over jullie zwangerschap en deel tips en ervaringen. Ga naar je eigen Maandclub!

Plaats een reactie

Volg ons op social media

Laatste reacties

ik heb eens een vraagje , kan het echt dat je pas na 3 weken positief test? ik...
Zegt: nikie
33137
Even een hart onder de riem voor alle ‘oudere’ aanstaande mama’s. Ik ben...
Zegt: preggie
33136
hey heb dat probleem ook , vorige maand heb ik een bloeding gehad dat wel maar...
Zegt: els van camp
33135
Hoi! ik koop mijn gordijnen altijd bij plissegordijnenexpert.nl omdat ik ze dan...
Zegt: celinevb
33134