Oproep ivm poliepen op bmh tijdens zwangerschap tav lucienne1975 of andere lotgenoten

Naam: Steffie
|
Lid sinds 29 okt 2010
Ik ben blijkbaar een buitenbeentje volgens mijn gyn, want hij heeft het nog nooit in boeken zien staan en in de praktijk ben ik bij hem de eerste die dit heeft. Nu ja, niet echt een 'eer' om trots op te zijn.

Ik ben nu voor de tweede keer zwanger en het is dus ook de tweede keer dat er poliepjes op mijn bmh beginnen te groeien onder invloed van de hormonen. Die bloeden heel gemakkelijk, dus bloedverlies is hier wekelijks een feit. Bij mijn zoontje is het pas begonnen op 18 weken, tot het einde elke week. Ze hebben toen een biopsie gedaan en ze waren gelukkig goedaardig, want het zag er niet goed uit volgens de gyn.

Ik ben nu 8 weken zwanger en tijdens de eerste controle bij de gyn zei hij dat er al terug een poliepje zichtbaar was. Ik heb een controle gehad na mijn zwangerschap en voor deze zwangerschap en 2x was mijn bmh perfect normaal. Maar nu zijn ze dus terug en ik heb nu al meer bloedverlies gehad dan de vorige keer rond dezelfde periode. Ik bereid me dus voor op wat me te wachten staat.

Maar ik voel me echt een buitenbeentje, zeker na de woorden van mijn gyn dat hij het zelfs nog nooit in de literatuur vermeld zag staan. Zijn er nog mama's waarbij hun lichaam zo raar reageert op zwangerschapshormonen, waardoor ze poliepen op de bmh krijgen?
De eerste keer werd ik eigenlijk bang van mijn lichaam, omdat het niet normaal reageerde, maar ik was wel enorm opgelucht dat alles vanzelf verdween. Nu is het dus terug zo. Ik heb wel een spoedks gehad en ben bang dat die poliepen daar de oorzaak van zijn.
Mama's die hetzelfde hebben meegemaakt, zijn jullie gewoon bevallen of ook met een (spoed)ks?

Vandaar mijn speciale oproep naar lucienne1975 omdat ik haar oproep onlangs heb gelezen op het forum en ik erg benieuwd ben naar wat haar gyn zegt. Ook de reacties van andere lotgenoten zijn welkom!

Ontmoet anderen

Ook uitgerekend en vind je het leuk om met anderen in contact te komen? Ontmoet aanstaande moeders die in dezelfde maand zijn uitgerekend als jij. Praat gezellig mee over jullie zwangerschap en deel tips en ervaringen. Ga naar je eigen Maandclub!

Plaats een reactie

Volg ons op social media

Laatste reacties

Ik ben vandaag 13 weken en 1 dag zwanger van onze 1e kindje had in begin heel...
Zegt: Anoniem
33180
Hai sookkie 69, zou idd nog een test met 8 weken doen, je kunt idd te...
Zegt: Kaylee
33179
Try to use your social media when looking for a job
Zegt: Sonia Spring
33178
Het is me niet helemaal duidelijk aan wie je wilt vertellen dat je zwanger bent...
Zegt: preggie
33177