sinds een tijdje een kinderwens...

afbeelding van oneluv89
Naam: oneluv89
|
Lid sinds 20 okt 2017

​ik wilde toen ik 12 was heel graag kinderen het liefst een eftal... maar toen ik 18 jaar was, wilde ik helemaal geen kids... ik was der niet op ​
​tegen, maar het was ook niet dat ik graag kids wilde, tot ik begin dit jaar een relatie kreeg met iemand die een kind had, een zoontje van 3,
​dat klikte niet geheel zoals ik wilde, eerste maand, wilde het kind niks van me weten, wat ik heel goed snapte... maar ook wel lastig.
​we zijn 4 a5 maanden later uit elkaar gegaan. dat vond me ex moeilijk, en ik zelf ook. Heb hem echt 3maanden gesproken, Rond eind september,
​begin oktober, ben ik met me vorige relatie uit elkaar gegaan, en had hem gezegd dat ik hem terug wilde... wat ik uiteindelijk niet waar kon maken,  helaas vond ik dat erg jammer && moeilijk, en leerde 5 oktober me huidige vriend kennen, en hij heeft 2 zoons, en nu komen mij gevoelens, dat ik graag moeder wil worden, helemaal naar boven. Ik heb zelf een Persoonlijkheidsstoornis, en woon Begeleid... en jaa ik wil zoo graag  een mama worden, en genieten van z'n klein ukkie... alleen ben ik bang dat ik het niet aankan, of dat ik het misschien verpest. Me vriend zegt al dat ik wel kan, en dat ik echt een hele goede moeder zou kunnen zijn, en dat me Persoonlijksheidsstoornis, echt wel mee zou vallen, maar ik ben gewoon beetje bang dat ik het misschien heel erg ga verpesten, of dat het misschien anders gaat lopen. 

​ik wil al zolang moeder worden, alleen ik ontkende me gevoel, en stopte die gevoelens altijd weg. 
​maar ik denk steeds ben 28 en straks kan ik geen kids meer krijgen, wil eigenlijk een onderzoek laten doen, of ik wel zwanger kan raken, omdat ik een zus heb waar het moeilijk bij gaat en waar ik denk straks is het erfelijk... ik heb namelijk in het verleden wel is gehad, dat ik onveilig sex had gehad, maar keer op keer nooit zwanger geraakt en een vriendin van mij heeft 1 keer onveilig sex en is meteen zwanger kende die jongen net en waren 6 weken samen en ze was meteen 6 weken zwanger, heeft Abortus gepleegd. 
​rond april / mei.. en was 2 week van juli alweer zwanger, vindt dat nogal lastig omdat ik nog nooit zwanger ben geraakt, en ik voelde me echt heel kut soms er door... al weet ik dat dat helemaal niet hoeft... maar ligt dat dan aan mij?

​liefs.


Ontmoet anderen

Ook uitgerekend en vind je het leuk om met anderen in contact te komen? Ontmoet aanstaande moeders die in dezelfde maand zijn uitgerekend als jij. Praat gezellig mee over jullie zwangerschap en deel tips en ervaringen. Ga naar je eigen Maandclub!

Plaats een reactie

Volg ons op social media

Laatste reacties

Hallo dames, Allereerst wil ik alle dames hier die zwanger zijn van harte...
Zegt: Princess Xena
33162
Hallo dames, Allereerst wil ik alle dames hier die zwanger zijn van harte...
Zegt: Princess Xena
33161
hoi allemaal, ik ben nu 35 weken zwanger van mijn dochtertje het is mijn...
Zegt: mommy to be
33160
Zwangerschapssymptomen kunnen heel uiteenlopend zijn en als je rekent op een...
Zegt: preggie
33159