Spannende dagen...

Naam: Lotte
|
Lid sinds 10 mei 2011
In december ben ik met een nieuwe pil begonnen. Omdat ik allemaal vage klachten kreg ebn ik tijdelijk gestopt met die pil om te kijken of de klachten door de pil komen. Dit is mijn 1e cyclus zonder pil. We zijn de afgelopen weken wat voorzichtig geweest, dus het zijn nu spannende dagen. Als mijn cyclus 28 dagen is dan heb ik vrijdag mijn nod. Op dit moment heb ik verschillende zwangerschapskwaaltjes (moe, duizelig, wat misselijk. Ik ben benieuwd of de duiveltjes zich in de komende dagen gaan melden of dat ik misschien toch zwanger ben.

No Avatar
Graafjes on
Naam: Graafjes
|
Lid sinds: 30 nov 2010
Hoi Lotte,

Wat spannend. Ook ik ben zwanger geworden van de eerste nadat ik gestopt was met de pil omdat ik allemaal vage klachten kreeg, en bij mij was het binnen een maand raak. Terwijl normaal gesproken je lichaam de tijd nodig heeft om de troep uit je lichaam te halen.

Hopelijk blijft de nod weg.

Gr

No Avatar
bloemetje on
Naam: bloemetje
|
Lid sinds: 16 mei 2011
Spannend! Je bent gestopt met de pil omdat je vage klachten kreeg. Maar jullie willen wel graag een kindje? Dit is ook mijn 1e cyclus zonder pil! Na 2 weken wel duidelijk een eisprong gevoeld en ook last van kwaaltjes (pijnlijke tepels, erg vermoeid, buikkrampen alsof ik ga menstrueren) als mijn cyclus 28 dagen is zou ik morgen gaan menstrueren. Ik hoop van niet, maar dat kan ook komen doordat je lijf weer moet ontwennen..

No Avatar
Mamalien on
Naam: Eileen
|
Lid sinds: 28 mrt 2011
Hi Lotte, hoe is het nu??
zijn de duiveltjes gekomen of toch niet?

Ontmoet anderen

Ook uitgerekend en vind je het leuk om met anderen in contact te komen? Ontmoet aanstaande moeders die in dezelfde maand zijn uitgerekend als jij. Praat gezellig mee over jullie zwangerschap en deel tips en ervaringen. Ga naar je eigen Maandclub!

Plaats een reactie

Volg ons op social media

Laatste reacties

Thank you for your work on the blog! You're doing a good job! moneypack refund
Zegt: panistefanin
33267
Getuigenis over hoe ik mijn lening kreeg, mijn naam is Robert Hrsak uit België...
Zegt: Robert Hrsak
33266
Iedereen van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschappen! Ik ben 42 jaar en...
Zegt: Suusje
33265
Hoi carmen voet, Heb je al bloed laten prikken bij de HA? dan kunnen ze stel je...
Zegt: Anoniem
33187