Sportief? Dan heb ik een tip: training BabyBoost Amsterdam

Naam: kvdgraaf
|
Lid sinds 17 jan 2011
Hoi, ik ben sportief en heb lang gezocht naar een training die geschikt voor mij was. Volgens mij heb ik die gevonden, dat is BabyBoost training in Amsterdam! Erg leuk om met andere zwangeren te trainen, plus dat het een combinatie is van cardio (wandelen of joggen) en wat krachtoefeningen, in het park in de buurt. Binnen en buiten. Je kan elk moment instromen en ook tot het einde van je zwangerschap doorgaan. Aldus wat ik met jullie wilde delen. Hebben jullie ook nog tips wellicht voor dit soort trainingen? Groeten, Karin

No Avatar
Graafjes on
Naam: Graafjes
|
Lid sinds: 30 nov 2010
Ik zelf zit niet op een sportschool.

Ik zit dagelijks op de WII( balanceboard of de Kinect ( xbox) daar doe ik dan de oefenigen op.
Zo blijf ik ook in beweging. 

En het heerlijke is dat ik de deur in de avond niet meer uit hoef

gr

No Avatar
Aviator on
Naam: mommyD
|
Lid sinds: 24 sep 2010
Amsterdam is een beetje ver voor mij...
Ik heb het ook erg druk met werken, studeren, huishouden doe ik alleen want mijn man werk fulltime en de hele zaterdag is hij ook naar college... Ik probeer elke donderdag te gaan zwemmen, speciaal voor zwangeren. Daarnaast probeer ik regelmatig even lekker naar buiten te gaan voor een wandeling, op mijn werk ga ik ook wel eens lekker wandelen.

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Hoi Karin,

Ik zie nu pas je bericht over je tip voor actief bewegen tijdens de zwangerschap en of er nog andere mensen zijn met tips.Beetje laat, maar hierbij toch nog een  tip:

Mom in Balance geeft actieve zwangerschapsworkouts in een aantal steden in het land (Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Hilversum, Alkmaar, Zwolle en binnenkort in Den Bosch). De pas bevallen moeders (na 6-8 wkn) kunnen meedoen met de Back in Shape workouts en de sportende moeders die het sporten willen blijven volhouden, bij de Mom in Shape Workouts. Je kunt elk moment instromen, alle info staat op de site.

Veel sportiviteit gewenst!

Groet,
Marjolijn 

Ontmoet anderen

Ook uitgerekend en vind je het leuk om met anderen in contact te komen? Ontmoet aanstaande moeders die in dezelfde maand zijn uitgerekend als jij. Praat gezellig mee over jullie zwangerschap en deel tips en ervaringen. Ga naar je eigen Maandclub!

Plaats een reactie

Volg ons op social media

Laatste reacties

Hey iemand met het volgende ervaring? Heb een heel lichte periode gehad zoon...
Zegt: Annoniem
33279
Hi Ladies, Ik ben hier nieuw en ik zou graag willen weten of jullie het zelfde...
Zegt: Lady J
33278
Hoi , ik word 41 heb vijf kinderen jongste is 13 en voor mij was dat ook wel...
Zegt: Sylvia Hanssens
33277
Еврейская социальная сеть и знакомства в Израиле Израиль еврейская социальная...
Zegt: IsrafacePep
33276