Sterke kinderwens maar geen optimale situatie

Naam: Onnoval13
|
Lid sinds 20 sep 2017
| Uitgerekend op: 09/20/2017

 

Hallo allemaal,

Ik heb drie en een half jaar samengewoond met mijn vriend voordat we uitelkaar zijn gegaan. Ik  woon nu alleen en hij bij zijn vader. We zijn nu vier maanden weer een stel en het gaat super! Het enige probleem is dat ik een hele grote kinderwens heb. Het liefst zou ik nu al een positieve test willen vasthouden...We hebben het er al eens over gehad voordat we uit elkaar zijn gegaan en sindsdien brandt er een vurig verlangen in mij. En nu ben ik ook nog eens twee weken overtijd, ik heb een test gedaan vorige week maar deze was negatief. Iemand advies om de kinderwens te onderdrukken? 


No Avatar
oneluv89 on
afbeelding van oneluv89
Naam: oneluv89
|
Lid sinds: 20 okt 2017

​dat kan je niet onderdrukken helaas, al zou je dat wel willen.​je zou der over moeten blijven praten. en ik heb zelf ook een sterke kinderwens, ​ik heb dat gevoel wel steeds uitgeschakeld, maar je zou der met je vriend gewoon over​moeten blijven praten. hoe moeilijk het ook is,​het is net waar jullie achterstaan, en wat jullie samen willen. En als je der samen voor kiest, ​moet je er voor gaan. dat is dan een keuze van jullie, wonen jullie wel weer samen?

Ontmoet anderen

Ook uitgerekend en vind je het leuk om met anderen in contact te komen? Ontmoet aanstaande moeders die in dezelfde maand zijn uitgerekend als jij. Praat gezellig mee over jullie zwangerschap en deel tips en ervaringen. Ga naar je eigen Maandclub!

Plaats een reactie

Volg ons op social media

Laatste reacties

Howdy all, I am another part to this gathering. I am functioning as a...
Zegt: Words Kshetra
33130
Ik heb nu het zelfde heb al paar teten gedaan maar dat blijkt negatief te zijn...
Zegt: Caitlin
33129
Onze zoon heet Angelo Jaylano. Zijn broertje word in begin maart verwacht en...
Zegt: Samantha kim
33128
hallo ik heb een vraag, ik moet over 3 dagen ongesteld worden, maar in de...
Zegt: 1234tje
33127