symptomen....onzekerheid, wel of niet misselijk enz?

Naam: Miran29
|
Lid sinds 07 nov 2010
Hallo Allemaal,

bah ik wil zo graaaaaaag genieten maar t lukt me echt heel slecht.....heb veel momenten op een dag dat ik denk ow jee joepie zeg....ik wordt mama....
Maar omdat ik in maart dit jaar een miskraam heb gehad ben ik ook zo verschrikkelijk onzeker en bang dat het mis gaat.....vandaag precies over 4 weken hebben we onze eerste echo gepland staan.
Hoop zo ontzettend dat we dan gewoon een klein mensje kunnen zien!

Maar waar ik ook zo onzeker van wordt is dat ik overdag soms helemaal nix voel qua sympthomen....mijn borsten zien er dan normaal uit voel we IETS inmijn buik maar t lijkt niet op zwangerschap.....
Heb geen pijn,krampen of ernstige dingen.... maar toch..
Ik zeg telkens tegen mijn vriend heb gewoon t gevoel dat ik jou en mezelf voor de gek houdt en dat er helemaal nix aan de hand is.
En's avonds als ik in bed lig of op de bank hang....dan voel ik wel wat gaande in mijn buik...

T enige waar ik mijn klachten met zwangerschap aan kan koppelen is last van mijn darmen en vermoeidheid...that's all......en 's avonds wordt ik zo nu en dan misselijk....en mijn borsten (tepels) lijken ook verkleurd maar voornamelijk in de avonduren. Ach misschien is t iets wat tussen mijn oren zit maar ik vind het heeeeeeel moeilijk want eigenlijk wil ik t van de daken schreeuwen dat ik 2 overduidelijke positieve testen had maar ben zo bang dat ik droom.....

Dit is misschien een verward verhaal maar dit legt wel precies uit hoe ik me voel......ben in de war!!

groetjess

No Avatar
annemarie on
Naam: annemarie
|
Lid sinds: 28 okt 2010
 hoi Miran
Ik had bij mijn 1e zwangerschap absoluut geen symptonen en had idd het gevoel niet zwanger te zijn. met week 18 voelde ik de 1e ´plopjes´in mn buik en va wk 15 was er een bolletje te zien. Ik snap wel hoe je je kan voelen maar probeer toch te genieten zodat straks niet je halve zwangerschap onzeker was voor je. Nu ben ik zwanger van de 2e en heb overal last van gehad misselijk, spugen erg moe.... ik zou zo weer kiezen voor een 1e trimester als bij mijn 1e!
liefs

No Avatar
Miran29 on
Naam: Miran29
|
Lid sinds: 07 nov 2010
Hoi Annemarie,

Thanx lief dat je zo snel reageerde op mijn verhaal.....en als ik je verhaal dan lees denk ik kom op miran stel je nie aan en geniet gewoon!!  en dat lukt dan ook wel weer ff.
Moet wel eerlijk zeggen dat ik dit keer wel relaxter ben dan de eerste keer....toen was t allemaal zo spannend en t ging allemaal zo snel...voordat ik me realiseerde dat ik zwanger was had ik die miskraam al.
En das dan wel weer dubbel ben relaxt maar toch ook weer niet hahaha! (voel me zo'n zeikerd)
En tja we zijn ook al dik 2,5 jaar bezig dus misschien omdat we t zo graag willen en tot op heden nie gelukt is...heb ik zoiets van laat me ALLES maar voelen dan weeti k zeker dat t goed zit! ach ja!

we zullen zien....over 4 weekjes !

xx

No Avatar
girlygirl on
Naam: girlygirl
|
Lid sinds: 24 okt 2010
hoi miran,

nou ik ben nu ook 8 weken en 3 dagen zwanger, maar ben ook heel af en toe misselijk, verder voel ik ook niet echt wat. voel me ook totaal niet zwanger, maar morgen naar de verloskundige, daar heb ik een intake gesprek, ben benieuwd of ze nog even gaan proberen naar het hartje te luisteren, zodat ik een soort van zekerheid heb dat er wel daadwerkelijk wat zit....ik heb 30 nov. pas mijn eerste echo....dus dat duurt nog vreselijk lang!!

ben benieuwd hoe het morgen gaat.....niemand weet nog dat we zwanger zijn, behalve onze ouders, dus zul je zien, kom ik vast en zeker een bekende tegen bij de vk....die pech heb ik toch altijd haha

dus ben best wel zenuwachtig!

Ontmoet anderen

Ook uitgerekend en vind je het leuk om met anderen in contact te komen? Ontmoet aanstaande moeders die in dezelfde maand zijn uitgerekend als jij. Praat gezellig mee over jullie zwangerschap en deel tips en ervaringen. Ga naar je eigen Maandclub!

Plaats een reactie

Volg ons op social media

Laatste reacties

Mijn hart is vol van vreugde en ik weet niet hoe ik Heer Bubuza moet bedanken...
Zegt: Gabriella Scott
33275
Hoi allemaal.. Ik ben nu 30 wk & 1 dag zwanger en voel me nog steeds super...
Zegt: Samantha Hopmans
33274
gwn pils drinken werkt bij mij goed. groet ragel
Zegt: ragel
33273
hoi bams, ik zou uw kind graag willen overnemen ik weet namelijk hoe het is een...
Zegt: ragel
33272
Over: Gezellig