Thesisonderzoeker op zoek!

Naam: ruben
|
Lid sinds 19 dec 2017
| Uitgerekend op: 12/19/2017

Dag iedereen,
Ik ben een Masterstudent psychologie aan de Vrije Universiteit Brussel en zou jullie warm willen maken om met je kind mee te doen aan het thesisonderzoek waar ik en een collega aan werken. Ons onderzoek gaat na in welke mate zintuiglijke prikkels (geluid en afbeeldingen) de fysiologie van je kind, op de leeftijd tussen vier en zes maanden, beïnvloedt. Wij zoeken hiervoor dus mama's met een kind tussen de vier en zes maanden. We meten bij je kind de hartslag en de ademhaling terwijl we ze geluiden met afbeeldingen laten zien zodat we kunnen zien hoe ze fysiologisch reageren. Het is een niet-invasief onderzoek waarvan we uit ervaring weten dat de kinderen het leuk vinden. het neemt een tiental minuten in beslag en kan zowel in Brussel als in Mechelen. 
Wij hopen dat jullie geïnteresseerd zijn, of ons kunnen aanraden bij andere mama's. Indien je meer informatie wilt kan je ons via mail contacteren : Ruben.brouns@vub.be en wietseduran@hotmail.com 

Bedankt en met vriendelijke groetjes,  
Ruben Brouns.


Ontmoet anderen

Ook uitgerekend en vind je het leuk om met anderen in contact te komen? Ontmoet aanstaande moeders die in dezelfde maand zijn uitgerekend als jij. Praat gezellig mee over jullie zwangerschap en deel tips en ervaringen. Ga naar je eigen Maandclub!

Plaats een reactie

Volg ons op social media

Laatste reacties

Do You Seek Funds To Pay Off Credits and Debts? { FIFOCapitals@gmail.com } Is...
Zegt: FIFOCapitals@gm...
33192
[Ver-HD]™,,,-,,,Proyecto,,,Rampage,,,(2018),,,Película,,,Completa,,,Online,,,En...
Zegt: AsaSa
33191
HEB JE EEN LENING NODIG? We bieden momenteel een lening aan met een rentetarief...
Zegt: Kathleen Williams
33190
no pierdas tu tiempo para ver una película con calidad inferior ... He estado...
Zegt: alyan6804
33189