Uitgerekend juli 2011??

Naam: Regibrasil
|
Lid sinds 14 nov 2010
Hallo!
Ben nieuwe in de forum, ben nederlands aan het leren( sorry daar voor de foutjes) en ben 6 wk zwanger van mijn 2de kind. Ik ben dus uitgerekend voor begin juli 2011! Nog iemand? Zullen hier ons ervaringen( zorgen, blijschap, angst enz) mee te delen?

Wens een fijne zwangerschap voor ons allemaal!!

No Avatar
Iris on
Naam: Iris
|
Lid sinds: 03 nov 2010
Ik ben, zoals mijn berekening, 11 Juli uitgerekend!

No Avatar
mamavaneenzoon2007 on
Naam: mamavaneenzoon2007
|
Lid sinds: 16 nov 2010
hey allemaal

ik ben nu zo'n 6 weken zwanger van mijn 2e kindje
ik ben als t goed is 13 juli uitgerekend!

gezellig!!

No Avatar
Iris on
Naam: Iris
|
Lid sinds: 03 nov 2010
Ik als het goed is 11 Juli, maar dat is dus mijn berekening.
7 december 1e afspraak bij de vk, dus dan hoor ik of zij dit ook denkt.
Spannend!!!

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

hoi meiden

ik ben nu   7 weken  en een 1 dag 
zondag ochtend  na het vrije bloedverlies gekregen het is nu nog niet over
morgen dus een echo om te kijken of het wel in orden ben
we zijn nu  2,5 jaar bezig om voor een 2de kindje te gaan
ik hoop dus dat het allemaal mee valt  wie van jullie heeft dit ook mee gemaakt
groetjes  linda

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Hoi,

Ik ben volgens de test 5 weken en 6 dagen zwanger en 16 juli uitgeteld. Als alles goed gaat word het mijn 2e kindje maar mijn 4e zwangerschap. Heb afgelopen februari met 7 weken een miskraam gehad en in juni een miskraam met 11 weken. Ik durf dus nog niet blij te zijn. Mijn dochter is afgelopen maandag 3 jaar geworden. Godzijdank heb ik haar!
Het zal een spannende tijd worden, denk steeds dat het toch wel mis zal gaan maar het voelt wel goed. Onzekerheid speelt parten, ba ik wil gewoon genieten net als bij mijn eerste zwangerschap toen het gegeven miskraam nooit in me op kwam!

Nou gefeliciteerd allemaal, succes en ik hoop dat we elkaar de komende 7 maanden veel zullen spreken,
Liefs van Debby

No Avatar
Demi on
Naam: Demi
|
Lid sinds: 02 nov 2010
Ik ben volgens mijn eerste echo op 6 juli uitgerekend:)

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Hallo Allemaal,

Op dit forum ben ik nieuw! Ik ben 24 jaar en als het goed is nu rond de 7 of 8 weken zwanger.

Ik ben zwanger van mijn eerst kindje. Om eerlijk te zijn had ik het allemaal wat rosekleuriger ingezien dan hoe het nu is. Daarmee bedoel ik niet dat ik de misselijkheid e.d niet voor lief neem hoor, dit vind ik geen enkel probleem. Wel moet ik toegeven dat de onzekerheid mij echt gek maakt. Alles wat ik voel is nieuw voor mij, ik heb zo'n beetje alle forums die er te vinden zijn doorgelezen...geeft het mij een goed gevoel? Duidelijkheid? Nee!!! Het maakt mij ontzettend onzeker.

Afgelopen week hebben mijn vriend en ik een intake gehad bij de verkoskundige. Beiden hoopten we vurig dat we bevestiging zouden krijgen dat alles goed zat..of misschien wel niet!! Helaas, het was puur een formaliteit :(..Volgende week donderdag hebben we de eerste echo..zenuwslopend echt!! Nog 1 hele week wachten...het lijkt niets, maar het duurt oh zo lang!!

Na ruim 1,5 week misselijk thuis te hebben gezeten, zonder overgeven THANK GOD!! Voel ik me vandaag voor het eerst weer een stuk beter...ik heb wel een vreemd gevoel (niet pijn, ook niet echt krampen) in mijn buik en in mijn onderrug...ik heb mijzelf al wel 100 vragen gesteld en weer heel het internet afgestruind of dit normaal is...niet handig voor eigen dokter spelen of informatie van internet afplukken. Ik heb namelijk vaak gelezen dat vrouwen, wel kinderen hebben, maar tussen alle bedrijven door ook vaak een miskraam gehad hebben...:S..

Ik vrees dat ik niet anders kan dan maar gewoon volgende week donderdag af te wachten...:( en hopen dat alles oke is. Gelukkig heb ik vrij nuchtere mensen om mijn heen die heel eerlijk aangeven.."Joh, hoe vervelend het ook is als het mis gaat, je lichaam staat niet voor niets een vruchtje af". Dit klopt, al is dit niet iets wat je wilt horen...Ik hoop dat deze mega onzekere gevoelens plaats gaan nemen voor blijdschap...

Groetjes!!
 

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Probeer jezelf elke dag weer te vertellen dat je van elke dag probeert te genieten. Als het misgaat, waar je niet op hoopt, dan gaat het toch wel mis. Je kan dat helemaal niet tegenhouden! Geniet ervan, beetje bij beetje meer, elke dag opnieuw! Succes!

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

heey heey allemaal

allemaal gefeliciteerd met jullie zwangerschap ik ben als het goed is nu ook 5 weken zwanger duurt nog zo lang en ik hoop dat het allemaal goed gaat verlopen

dit is trouwens mijn 4 de kindje 1 x miskraam dus hoop op een derde gezonde baby

groetjes

No Avatar
Miran29 on
Naam: Miran29
|
Lid sinds: 07 nov 2010
Vandaag precies 6 weken.....heerlijk gevoel maar toch ook onzeker...
Ik wil eigenlijk de hele dag genieten maar  ik verzin telkens wel iets waar ik me druk over moet maken!

Om mezelf een positiever gevoel te geven gaan mijn vriend en ik morgen iets kleins kopen voor ons eerste kindje....(de rijstkorrel in mijn buik) en als ik me dan kut voel dan kijk ik daar gewoon naar en misschien geeft me dit rust!!

Qua sympthomen valt het allemaal reuze mee eigenlijk. Tis wisselend dan vlaag van misselijkheid...dan zere borsten... wel erg moe....dan zeurderig gevoel onder in mijn buik (soort van ongesteldheidsbuikpijn) ....maar verder nog nie echt veel last zeg maar! Vd week wel de verloskundige gebeld hierover omdat ik zo onzeker werd van t feit ik niet zoveel ''voelde'' maar ze zij dat het vrij normaal was en dat ik moest proberen te genieten.
En zolang ik geen bloed verlies ben ik gewoon ZWANGER!!!!!!!!!!!!

Oja....volgens berekeningen 15 juli uitgerekend!!

Joepieee!!  Gefeliciteerd voor alle zwangere dames!!!

fijn weekend voor iedereen!! xxx

Pagina's

Ontmoet anderen

Ook uitgerekend en vind je het leuk om met anderen in contact te komen? Ontmoet aanstaande moeders die in dezelfde maand zijn uitgerekend als jij. Praat gezellig mee over jullie zwangerschap en deel tips en ervaringen. Ga naar je eigen Maandclub!

Plaats een reactie

Volg ons op social media

Laatste reacties

Mijn hart is vol van vreugde en ik weet niet hoe ik Heer Bubuza moet bedanken...
Zegt: Gabriella Scott
33275
Hoi allemaal.. Ik ben nu 30 wk & 1 dag zwanger en voel me nog steeds super...
Zegt: Samantha Hopmans
33274
gwn pils drinken werkt bij mij goed. groet ragel
Zegt: ragel
33273
hoi bams, ik zou uw kind graag willen overnemen ik weet namelijk hoe het is een...
Zegt: ragel
33272
Over: Gezellig