uitgerekend juni/juli

Naam: she_7
|
Lid sinds 15 jan 2010
Wie is er ook eind juni/juli uitgerekend?
Ik ben zelf 16.5 weken zwanger van mijn 1e kind.( uitrekendatum eind juni)
Vind het allemaal super spannend!
Lijkt me leuk om hier verder ervaringen uit te wisselen.

Groeten,

juni-moeder

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

hallo,

ik ben ook eind juni uitgerekend. de 28e.
het is bij ons ook de 1e. vind het echt allemaal spannend.
voel me nu prima. ben vanf week 8 tot week 14 erg misselijk geweest. gaf elke avond en nacht over maar dat is nu gelukkig over. ik voel de kleine ook al bewegen.

groetjes trotse aanstaande moeder

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

ik ben ook in juni uitgerekend de 21ste voor mij is het de 2de maar vind het net zo spannend als de eerste keer   groetjes mamma van bijna 2

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Hallo allemaal,

voor mij t eerste kindje, uitgerekend op 16 juli !  Lekker lang zomerverlof en genieten van die kleine !

juli-mama

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

 Hallo allemaal,

Ik ben zwanger van ons eerste kindje. Ben precies 1 juni uitgerekend en nu 21 weken zwanger. Vorige week hebben we de 20-weken echo gehad en gelukkig leek alles helemaal goed

Ik moet zeggen dat ik nu al zin heb in mn verlof! Al duurt het nog even, een betere periode hadden we ons niet kunnen wensen!toch?

Veel sterkte en genietse allemaal!

liefs juni-mama

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Hoi allemaal!
 Ik ben op de 25 juni uitgerekend.
Vind het dus superleuk.
Hoe is het met jullie buikjes? Van mij valt nog best wel mee. Draag wel een positiebroek omdat mijn gewone broeken te krap zijn. Verder denk ik dat het door het gesnoep kom dat ik dikker ben.

Zijn hier nog mensen uit Rotterdam en omgeving?

Groeten, Nen

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

 Hallo nen,

Als eerst gefeliciteerd met je zwangerschap!
Toevallig heb ik me hier eergisteren voorgesteld als juni-mama (zie bovenstaand berichtje) En kom uit Papendrecht (maar werk in rotterdam)
Ben helemaal blij met mijn zwangerschap!Kan niet wachten tot het kleintje er ismijn buik begint nu pas echt de vorm van een zwanger buikje te krijgen..eerst leek het alleen maar alsof ik gewoon iets teveel had gegeten nu begint hij wat puntiger te worden zegmaar.

Is dit trouwens je eerste kindje?En hoe voel je je? Veel last van kwaaltjes enzo?

liefs Jolien 

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Hoi hoi,

Ik ben 10 juni uitgerekend en dit is mijn derde zwangerschap. Ik ben sinds een week een stuk minder ziek. Ik ben dus héééél ziek geweest. Maar we weten waar we het voor doen.
Het is mijn derde zwangerschap, maar vind het zeker zo spannend. Ik weet nu een beetje wat er komt en het besef van een gezond kind krijgen is erg groot.

liefs Evelien

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Hoi allemaal,

Onze baby's hebben idd een leuke periode gekozen! De zomer ( of einde van de lente). Hebben jullie je al ingeschreven voor zwangerschapsyoga, gym, of haptonomie o.i.d.?
Jolien, dit is idd mijn 1e zwangerschap! En van jou? Super dat de 20-weken echo goed was.

Evelien, begrijp dat het allemaal net zo leuk is voor de 3e keer. Vinden je 2 andere kinderen het leuk? Wat heb je, jongen(s)/meisje(s)?

Volgende week heb ik een gesprek bij de verloskundige verbonden aan het ziekenhuis. Heb geen medische indicatie, maar vond het fijn om bij het ziekenhuis te zijn. Wil sowieso in het ziekenhuis bevallen. Volgende week hoor ik ook hoe het zit met de 20-weken echo.

Hebben jullie allemaal al spullen voor de babykamer? Wij moeten en nog aan beginnen.

Geniet allemaal en tot mails,

Liefs, Nen

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

hallo,

ik ben aankomende maandag al weer 18 weken. gaat echt snel. we weten dat we een dochter krijgen. wisten we met 15 weken al.
krijg van veel mensen te horen dat ze het stom vinden dat ik geen 20 weken echo doet.
de kleine heeft 10 vinger en 10 tenen en het ruggentje is goed dan vind ik het prima.
ik wil kunnen genieten van de zwangerschap en niet in de spanning zitten mochten ze wat gezien hebben bij de 20 wekenecho.
we hebben van de week de kamer en de wagen gekocht in veenendaal.
de verkoopster vroeg of we niet te laat waren want ze dacht dat ik al binnenkort moest bevallen. het is de 1e maar ik heb echt een grote buik. wel leuk natuurlijk.

groetjes een trotse aanstaande moeder

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Hallo allemaal,

Volgende week ben ik alweer 22 weken! Gaat echt snel idd!Helemaal als je je dan bedenkt dat we misschien over 19 weken al ons kindje hebben (tenzij het nog eventjes wil rondzwemmen )

@trotse a.s moeder: Vind dat je helemaal zelf moet weten of jullie een 20-wekenecho willen hoor. Dat is ieders keuze. Kan me je reden goed voorstellen. Wij wilden het wel graag omdat we eventuele afwijkingen juist wel liever van tevoren willen weten (niet dat we het dan weg zouden laten halen maar gewoon om min of meer voorbereid te zijn) maar dat is voor ieder verschillend toch?!

@Nen: Ik heb me nog niet ingeschreven voor een cursus. Persoonlijk spreekt me yoga of haptonomie het meeste aan. Mijn verloskundige raadde dat ook aan. Zwangerschapsgym zag ze meer als theeclubje en is weinig positief tijdens het bevallen. Zelf ben ik er nog niet uit..aan de ene kant heb ik zoiets van..er bevallen al eeuwen vrouwen dus volgens mij kun je het best gewoon naar je lichaam luisteren en komt het dan wel goed..aan de andere kant lijkt het me ook ontspannend en gewoon fijn om op die manier ander zwangere vrouwen te leren kennen (woon nog niet zo lang in deze omgeving dus het lijkt me zowiezo leuk om andere mensen te leren kennen)
Ben jij er al uit? Dus volgende week naar het ziekenhuis!En ben je er al uit of je een 20-wekenecho wilt?

Met de babykamer zijn we nog niet echt begonnen. Wel hebben we al een ledikantje. Vorige week via marktplaats gekocht. Het is een antiek bedje dat we gaan opknappen. Ga hem morgen roomwit verfen. Ook de commode willen we 2ehands kopen en dan opknappen. We zijn er ook al uit hoe het kamertje gaat worden maar daar ga ik pas over een maandje of 2 echt mee beginnen. Wel benieuwd hoe jullie babykamers worden :)

Liefs Jolien


Pagina's

Ontmoet anderen

Ook uitgerekend en vind je het leuk om met anderen in contact te komen? Ontmoet aanstaande moeders die in dezelfde maand zijn uitgerekend als jij. Praat gezellig mee over jullie zwangerschap en deel tips en ervaringen. Ga naar je eigen Maandclub!

Plaats een reactie

Volg ons op social media

Laatste reacties

En een paar dagen later had ik het pakketje in mijn handen! Ik hield van de...
Zegt: Klasiena_1990
33283
De eerste regel van mijn schoonheid repertoire, want ik was echt weggeblazen...
Zegt: Olivia1Wouters
33282
Ik ben Debby 19 jaar ik moest nu al 2 dagen geleden ongesteld worden en ik ben...
Zegt: Debby de vos
33280
Hey iemand met het volgende ervaring? Heb een heel lichte periode gehad zoon...
Zegt: Annoniem
33279