Uitgerekende datum: 22 Juli 2011, wie is er dichtbij en wat zijn jullie ervaringen?

Naam: Stef.
|
Lid sinds 25 dec 2010
Hey hey dames,

Mijn uitgerekende datum is 22 Juli 2011. Graag zou ik in contact komen om wat weetjes te delen en elkaars leed soms wat te verzachten.

Zijn er nog dames die dichtbij zijn?

Groetjes,
Stef.

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Hallo Stef,

Op 30 juli ben ik uitgerekend van ons 1e kindje. Ik heb niet zo veel last van zwangerschaps kwaaltjes. Mijn smaak is wel wat veranderd. Ik at altijd lekker veel. Nu kan ik grote hoeveelheden niet in een keer nemen. Wel jammer, mijn moeder kookt met de feestdagen altijd erg lekker. Miijn buik is aardig opgezet door zijn maag en darmen. Het lijkt wel of ik al 3 maanden zwanger ben, terwijl ik nog maar 9 weken zwanger ben. Af en toe ben ik wel een beetje misselijk, maar ik hoef niet te rennen naar de wc. Ik ben ook niet meer zo moe als 3 weken terug. Dat komt denk ik ook omdat ik nu kerstvakantie heb. Lekker 2 weken rustig thuis zwangeren.

Groetjes,

Mimi

No Avatar
Iris on
Naam: Iris
|
Lid sinds: 03 nov 2010
Hoi Stef,

Bij de 1,2,3 maanden is een topic uitgerekend in Juli.
Daar tref je dus allemaal vrouwen die in Juli zijn uitgeteld.
Daarnaast heb je topics over misselijkheid, wat eten we vandaag etc.
Lees daar ook eens het een en ander zou ik zeggen.

Trouwens super dat je zwanger bent, gefeliciteerd!

No Avatar
Stef. on
Naam: Stef.
|
Lid sinds: 25 dec 2010

@ Mimi, dank je voor de reactie en proficiat met je zwangerschap! Ik kan ook geen grote hoeveelheden eten en 's avonds heb ik een buik net alsof ik 5 maand zwanger ben! Bij mijn vorige zwangerschap had ik dat niet en at ik ook 3 x zoveel. Misselijkheid valt wel mee maar ik ben vooral zo moe.... Ik zal blij zijn dat deze drukke dagen achter de rug zijn. Alles terug zijn gewone gangetje. Neem jij vitamientjes? Ik vergeet ze 's morgends steeds... Dus ja, die kunnen al niet veel helpen dan eh? Wanneer moet je naar de gyne? Wij moeten 06/01 terug, ik tel al af :-). Ben zo benieuwd...

@ Iris, dank je voor de reactie, ik ga zeker eens kijken naar die andere topic. Ik moet hier nog een beetje leren en zoeken :-). Ook jij proficiat met je zwangerschap!! Kunnen we allemaal samen uitkijken naar de maand Juli :-).

Groetjes,
Stefanie
 

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Hallo Stefanie,

Voordat ik zwanger was nam ik af en toe foliumzuur. Omdat mijn periode onregelmatig was, kwam ik  na 6 weken er pas achter dat ik zwanger was. Vanaf toen ben ik dagelijks foliumzuur gaan nemen. Vanaf deze week neem ik alleen nog multi zwangere vrouwen. Omdat ik nog kerstvakantie heb, vergeet ik het niet. Als ik weer aan het werk ben, dan zal ik het denk nog wel eens vergeten. Vorige week woensdag hadden we onze eerste echo. Heel bijzonder was dat. Deze week laat ik bloed onderzoeken en dan ga ik ook een afspraak maken voor een nekplooimeeting. Vandaag heb ik 2 leggings gekocht omdat ik niet in mijn normale broeken pas vanwege opgezette buik. Volgende week maandag weer aan het werk. Zal ik het op mijn werk vast zeggen? Ik ben dan 10 weken. Zal ik nog 2 weken wachten? Mijn opgezette buik verrraad het anders denk ik ook wel.

En Stef, ik lees niet alles van iedereen, veel vrouwen die in juli zijn uitgerekend, zijn meer aan het begin en halverwege juli uitgerekend. En van augustus, zijn ze juist tegen het eide van augustus uitgerekend. Met 30 juli val ik er net wat tussen.
Ook probeer ik wat negatieve berichten te vermijden. Vooral lange discussies over roken.
Wat ik wel erg leuk vind is de kalender met hoe ver het kindje is en hoe het er dan uit ziet.

Groetjes,

Mimi

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Hey Stef,

Ik ben 21 juli uitgerekend. Hoe verloopt jou zwangerschap tot nu toe ?

gr, Syl

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

hi stef,

ten eerste van harte gefeliciteerd met je zwangerschap!
ik ben ook op 21 juli 2011 uitgerekend!
het is mijn tweede zwangerschap en heb de eerste 3 maanden veel last gehad van vermoeidheid en misselijkheid, maar sinds een week gaat het weer beter en begin ik weer zin in leuke dingen te krijgen.
mocht je last hebben van vermoeidheid, probeer daar dan aan toe te geven en soms lekker een middagdutje te doen.
ik begin nu pas eigenlijk een buikje te krijgen en ben nog geen 2 kilo aangekomen.

hoe gaat het momenteel met jou zwangerschap?

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Hey Syl, bwa, ik ben nu in week 16 en ben nog steeds zoooo moe.... Mijn humeur is soms onder nul. Ik probeer ervan te genieten maar ik moet mezelf echt vooruit slepen. Gelukkig is het rustig op men werk :-). Hoe is het met jou zwangerschap?

Ik ben uitgerekend 19 juli.. 10/02 weet ik of ik gewoon kan bevallen (ben zwanger van men tweede kindje, eerste kindje is geboren met keizersnede omdat mijn bekken te smal geweest zouden zijn). Achteraf te horen dat die gyne dat tegen veel vrouwen zei omdat hij zo zijn agenda kon plannen.. Ik ben nu bij een andere gynecoloog en ben echt eens benieuwd naar de uitslag! 10/02 weten we ook het geslacht. Zo spannend weer. Ik wou dat we al zomer waren.... Zwanger zijn is niet zo mijn ding... Ik ben nu 4 kg bij, ik begin een buikje te krijgen maar het is nog mini :-). Ik ben echt op mijn eten aan het letten (bij de vorige zwangerschap heb ik me volledig laten gaan en was ik 24 kg bij!, gelukkig zijn die er vanzelf weer afgegaan :-) ). En zo zijn we op weg naar maand 4 eh dames??

Hebben jullie nog leuke tips om te genieten?

Groetjes,
Stefanie

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Hey Mimi,

En en en? Al verteld op je werk? Ik heb  het vorige week verteld en de reacties waren gelukkig heel positief. Ik ben 29 en steeds meer en meer begint de volwassen wereld open te gaan voor me. Het word allemaal zo echt nu.... Grotere auto, meer verantwoordelijkheden (anders is dat enkel op het werk :-) ), alles word zo echt.... Is natuurlijk ook wel leuk maar anders vind ik persoonlijk. Hoe voel je je? Goh discussies over roken, waarom doe je de moeite om die te lezen? Je moet doen waar jij je goed bij voelt en een sigaretje kan heus geen kwaad hoor. Iedereen heeft er natuurlijk een andere mening over maar hoe jij je voelt is het belangrijkste. Klein voorbeeldje: ons buurvrouw heeft drie gezonde kinderen die het super doen op school, bij iedere zwangerschap (en ook nu achteraf nog) komt ze met 1 pakje sigaretten per dag niet toe... Wat een ander zegt Mimi'tje, trek het je niet aan. Doe waar je je zelf goed bij voelt dat is echt het allerbelangrijkste! Eigenlijk is dit ook wat mijn probleem, ik luister teveel naar andere en ben te onzelfzeker (raad geven is altijd zoveel gemakkelijker). De week is weeral ver om, we gaan bijna naar de helft dames :-). We can do it :-)

Groetjes!!
Stefanie

No Avatar
Soraya88 on
Naam: Soraya88
|
Lid sinds: 16 feb 2011
hoi damens,
ik ben 23 juli uitgrekend,.:D

hoe voelen jullie je?
ik voel me prima en heb nergens last van gehad gelukkig!

groetjes soraya

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Hey Soraya88,
Kwaaltjes heb ik ook niet echt, alleen is mijn goed humeur ver te zoeken.... :-(.
Week 19 ingegaan, joepie!! De zomer zal er snel zijn :-) en dan hebben we ons
wondertjes bij ons :-D. Mijn buikje is goed zichtbaar geworden, een echt
zwangerbuikje :-). Is dat bij jullie ook zo?

Groetjes,
Stefanie

Pagina's

Ontmoet anderen

Ook uitgerekend en vind je het leuk om met anderen in contact te komen? Ontmoet aanstaande moeders die in dezelfde maand zijn uitgerekend als jij. Praat gezellig mee over jullie zwangerschap en deel tips en ervaringen. Ga naar je eigen Maandclub!

Plaats een reactie

Volg ons op social media

Laatste reacties

Mijn hart is vol van vreugde en ik weet niet hoe ik Heer Bubuza moet bedanken...
Zegt: Gabriella Scott
33275
Hoi allemaal.. Ik ben nu 30 wk & 1 dag zwanger en voel me nog steeds super...
Zegt: Samantha Hopmans
33274
gwn pils drinken werkt bij mij goed. groet ragel
Zegt: ragel
33273
hoi bams, ik zou uw kind graag willen overnemen ik weet namelijk hoe het is een...
Zegt: ragel
33272
Over: Gezellig