Voorliggende placenta

Naam: mamachampie
|
Lid sinds 25 feb 2010
Zijn er meer moeders die last hebben van een voorliggende placenta. Ben benieuwd hoe jullie er mee omgaan en of jullie ook nog bepaalde maatregelen hebben genomen. Ikzelf ben momenteel voor 50% in de ziektewet, om zo onnodig risico te voorkomen. Volgens de gyn heeft dit er niets mee te maken, maar voor mijn eigen eigen gevoel geeft het toch een stuk extra rust. En het is lichamelijk niet zo zwaar als anders.

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

hey
iki had dit ook ik ben nu 26weken zwanger en op 20 weken
voelde ik nog geen beweging wat wel zou moeten en zeker bij een tweede zwangerschap
 uit ongerustheid ben ik bij de dokter geweest en hij hoorde ook geen hartslag meer
toen maar een spoedecho gemaakt en alles gaat goed hoor met de baby al de zorgen voor niks de placenta lag er gewoon voor
maar deze is een week later gewoon terug op de goede plaats gaan liggen
is helemaal niks om je zorge om te maken maar is wel effe verschieten

No Avatar
mamachampie on
Naam: mamachampie
|
Lid sinds: 25 feb 2010
Heb zelf geen last dat ik de kleine niet voel. Dus daar maak ik me ook geen zorgen om. Ik zelf ben nu 27 weken zwanger en sta goed onder controle van de gyn. Gelukkig was bij de laatste controle de placenta iets voor de baarmoedermond weggegaan. Maar nog steeds ligt er een deel voor de baarmoedermond, waardoor er meer risico is op bloedingen. En als dit zo blijft, wordt onze kleine met een keizersnee gehaald. Maar we moeten nog een aantal weken, dus wie weet wat er nog verandert. 

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Bij mij ligt de placenta eigenlijk vanaf het begin ook aan de voorkant waardoor ik het kindje ook pas rond de 20 weken voelde. Ik ben nu 35 weken en ik voel haar nu iedere dag hard schoppen terwijl d eplacenta nog steeds tegen mn buikwand aan ligt. Ik maak me er verder geen zorgen over. Ook de gyneacoloog heeft mij niets verteld hierover dus ik neem aan dat het wel goed zit.

No Avatar
mamachampie on
Naam: mamachampie
|
Lid sinds: 25 feb 2010
Het probleem bij mij is ook niet dat de placenta aan de voorkant zit, maar dat er een deel los ligt voor de baarmoedermond. En als dit zo blijft, moet ons kruimeltje met een keizersnee gehaald worden. En er is een groter risico op bloedingen.

Ontmoet anderen

Ook uitgerekend en vind je het leuk om met anderen in contact te komen? Ontmoet aanstaande moeders die in dezelfde maand zijn uitgerekend als jij. Praat gezellig mee over jullie zwangerschap en deel tips en ervaringen. Ga naar je eigen Maandclub!

Plaats een reactie

Volg ons op social media

Laatste reacties

Mijn hart is vol van vreugde en ik weet niet hoe ik Heer Bubuza moet bedanken...
Zegt: Gabriella Scott
33275
Hoi allemaal.. Ik ben nu 30 wk & 1 dag zwanger en voel me nog steeds super...
Zegt: Samantha Hopmans
33274
gwn pils drinken werkt bij mij goed. groet ragel
Zegt: ragel
33273
hoi bams, ik zou uw kind graag willen overnemen ik weet namelijk hoe het is een...
Zegt: ragel
33272
Over: Gezellig