waar voel jij je kindje?

afbeelding van redaktie
Naam: redaktie
|
Lid sinds 26 jun 2014
| Uitgerekend op: 05/24/2014
Hoi hoi, Ben benieuwd waar jij je baby voelt bewegen in je buik! Vorige week voelde ik mijn zoon nogal laag, net boven de schaamhaarlijn eigenlijk... Vind dat erg laag, ben benieuwd of anderen dat ook meemaken? Nu sinds 2 dagen voel ik hem ook hoger, voelt wat minder oncomfortabel haha!

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Hoi,

eerst en vooral proficiat met je zwangerschap.
Ik voel hem percies de zelfde plaats waar jij ze voelt of naast men navel of gewoon zelfs onder men borst dat hij me z schopt! is zo een poefff dat je eigenlijk voelt!
Hihi fijne zwangerschap

Latifa

No Avatar
Dromertje on
Naam: Dromertje
|
Lid sinds: 12 jul 2010
onze kleine zit al een aantal weekjes met het hoofd omlaag met de pret echo hebben we gezien dat de kleine mijn blaas als kussen gebruikt en dan naar boven ligt en met de voetjes tegen/onder me ribben (rechterkant)

dus me blaas en me ribben zijn elke keer meestal bijna de hele dag door de lul

No Avatar
Jennefer Pers on
Anoniem
Naam: Jennefer Pers
Haha dromertje, mijn blaas wordt ook als kussen gebruikt! Vervelend af en toe he? Volle blaas voelen terwijl hij leeg is :p Ik denk dat hij nu wel gedraaid is, ik voel hem nu vooral in mijn zij... Latifah, bedankt! Jij ook proficiat! Hoe ver ben je al? Ben ook blij dat ik mijn zoontje voel, al voel ik hem al van 13 weken :)nu is het natuurlijk veel geregelder en harder, en reageert hij ook op geluid en aanraking. Heerlijk :)

No Avatar
annemarie on
Naam: annemarie
|
Lid sinds: 28 okt 2010
Hoi Jennefer,
Ik voel t kindje voornamelijk rondom mn blaasstreek en echt nog onder mn navel.
Heel vaak het plasgevoel terwijl je amper hoeft....irritant! Weet niet wat ik erger vind hoor mn dochter heeft in mn vorige zwangerschap zo gelegen dat ze mn ribben heeft gekneusd met haar getrap...ook niet prettig kan ik je vertellen hihi!

No Avatar
paarsebril on
Naam: paarsebril
|
Lid sinds: 13 jul 2010
Kareltje ligt nog in stuit dus voel ik flinke trappen in mijn blaas en moet ik dus geregeld rennen naar de wc en draaien in mijn ribben, hopen dat kareltje snel wil draaien en met de billen omhoog wil liggen en ik dan iets minder last heb van maagzuur, de rennies zijn niet aan te slepen.

No Avatar
Dromertje on
Naam: Dromertje
|
Lid sinds: 12 jul 2010
@ paarsebril

hou je rennies maar in huis hoor.. ik heb bijna de hele dag er last van ondanks dat de kleine netjes met het hoofdje naar beneden ligt.. moet ik wel zeggen dat het de laatste weet wel wat beter is misschien dat de kleine toch richting indalen gaat omdat ik op oudjaarsdag voor het eerst oefenweeen heb gehad misschien heeft dat iets geholpen hihi

No Avatar
annemarie on
Naam: annemarie
|
Lid sinds: 28 okt 2010
Wat trouwens ook een tip is (is wel makkelijker in 1e zwangerschap ivm gezamelijk eten 's avonds met andere kinderen)... ik ging in mn 1e zwangerschap 's middags al warm eten en dan 's avonds at ik een bordje sla ofzo mee anders zat mn man altijd alleen te eten. en vanillevla werkt ook goed tegen zuur, niet dat het weg gaat maar wel minder.

No Avatar
paarsebril on
Naam: paarsebril
|
Lid sinds: 13 jul 2010
Vla werkt niet Yoghurt werkt niet, zowel deze zwangerschap als de vorige zijn de rennies niet aan te slepen, maarja als dat alles is hoor je me niet klagen.

No Avatar
Dromertje on
Naam: Dromertje
|
Lid sinds: 12 jul 2010
wat ik vaak doe is een glas water rustig op drinken bij mij helpt het het maakt het brandend gevoel minder en het de maagzuur zakt wat af.

ander spul helpt bij mij niet omdat het te zwaar op de maag is,de kleine zit bij mij erg erg hoog dus drukt continue om me maag 

No Avatar
Jennefer Pers on
Anoniem
Naam: Jennefer Pers
Haha annemarie, liever vaak plasgevoel dan gekneusde ribben denk ik! Ik klaag niet meer haha! En wat bij mij helpt tegen maagzuur is lauwe melk langzaam drinken of vanille ijs. Werkt wonderen... Mijn zoontje slaapt veel vandaag... En mijn buik voelt vandaag zooo zwaar, heb het gevoel dat het mijn hele rug krom trekt haha...

Pagina's

Ontmoet anderen

Ook uitgerekend en vind je het leuk om met anderen in contact te komen? Ontmoet aanstaande moeders die in dezelfde maand zijn uitgerekend als jij. Praat gezellig mee over jullie zwangerschap en deel tips en ervaringen. Ga naar je eigen Maandclub!

Plaats een reactie

Volg ons op social media

Laatste reacties

Mijn hart is vol van vreugde en ik weet niet hoe ik Heer Bubuza moet bedanken...
Zegt: Gabriella Scott
33275
Hoi allemaal.. Ik ben nu 30 wk & 1 dag zwanger en voel me nog steeds super...
Zegt: Samantha Hopmans
33274
gwn pils drinken werkt bij mij goed. groet ragel
Zegt: ragel
33273
hoi bams, ik zou uw kind graag willen overnemen ik weet namelijk hoe het is een...
Zegt: ragel
33272
Over: Gezellig