7 weken en 4 dagen zwanger en blaasontsteking

Naam: justme28
|
Lid sinds 26 sep 2009

Hoi Meiden,

Ik heb blaasontsteking en dat is echt geen pretje nu hoorde ik van de vk dat het best vroeg is om nu blaasonteking te krijgen.
Wie heeft dat nog mee gehad bij minimaal 7 weken?

Gr Justme28


No Avatar
Anoniem on
Anoniem

hoi,
heb dit als tip van mijn schoonzus gekregen die vrij vaak blaasontsteking heeft gehad.
heb het zelf nog nooit geprobeerd omdat ik het zelf nog nooit heb gehad.
maar zij zegt dat je dan veel cranberry sap moet drinken. je hebt ook wel van die pillen, maar ja wie wil er nu tijdens zn zwangerschap pillen slikken. en ja sapje = vitamientjes. is dat ook weer mooi meegenomen.

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

ik heb net granberrysap gedronken iemand zei dat ook ooit tegen mij en nee geen resultaat ik had ook blaasontsteking in de 7,5 week van de zwangerschap en nee is geen pretje haha bij mijn vorige zwangerschap had ik het ook en kreeg toen medicijnen maar die hielpen ook niet
Camillethee heb ik mij horen vertellen moet ook helpen en anders granberryvruchten
hoop dat je er wat aan hebt

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Ik heb ook een blaasontsteking gehad in de 5-6e week. Gewoon kuurtje gekregen, deze was 5 dagen en niet slecht voor de vrucht. Ik was na 3 dagen helemaal genezen (wel kuurtje afgemaakt natuurlijk) en drink nu veel cranberry sap en slik ook cranberry tabletten af en toe. Elke dag 2 stuks fruit en veel groente en ook veel water drinken voorkomt het wellicht. Ik kwam net terug van vakantie waar het veel warmer was, dus daar lag het aan misschien, daarbij heb ik altijd 1x per jaar wel een blaasontsteking. Mijn zwakke plek! Nu in week 8! Het enige dat we nu kunnen en moeten doen is gezond zijn he. Dus ik snap je frustratie... Komt goed. Blaasontsteking is makkelijk te verhelpen gelukkig. Sterkte! Maar geniet ook van je zwangerschap!

No Avatar
TheFirstTension on
Naam: TheFirstTension
|
Lid sinds: 21 jan 2010
Hoi,

Veel groente en fruit eten. Goed drinken (water ongeveer 2 liter per dag). En het belangrijkste: na geslachtsgemeenschap gelijk plassen en goed wassen.

Gr. Zehra

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Hai lieve meiden!!

Ook ik heb een blaasontsteking en ben 7weken zwanger nu.. Absoluut geen pretje :(..Heb nu een kuurtje gehad die ik mag nu ik zwanger ben..

Ik had helemaal geen pyn met plassen of iets dan kon duiden op een ontsteking, ik had alleen super erge buikpyn dus ging al van 't ergste uit.

Nu hopen dat 't snel weggaat!!

Succes allemaal.

,Jessy

No Avatar
konnegonda on
Naam: konnegonda
|
Lid sinds: 07 mei 2010
hoi

bij mijn eerste zwangerschap had ik steeds blaasontstekking. nou inderdaad dat is geen pretje. ik ben begonnen met cramberrypillen slikken en dat mocht van de verloskundige. dus wie weet een idee. maar ik zal het wel  eerst vk vragen

veel succes

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

hoiiii moeders!! ik had ook een blaasonsteking op me 15de week zwangerschap!1 heb ook een kuurtje gehad voor 5 dagen!! en ben er nu waarschijnlijk van af!!

No Avatar
girlygirl on
Naam: girlygirl
|
Lid sinds: 24 okt 2010
Hoi hoi,

Nou ik heb ook blaasontsteking gehad in de eerste weken. Toen wist ik nog niet eens dat ik zwanger was. Continu drang om te plassen en dan zit je weer voor de zoveelste keer op de plee en dan komt er niks....Geen pijn bij het plassen gelukkig. Ging ook na een aantal dagen weer over. Ongeveer 2 weken daarna hebben we een zwangerschapstest gedaan. Die was dus positief....dus daar wijt ik mijn blaasontsteking maar aan!

Succes ermee!

No Avatar
FienenJip on
Naam: FienenJip
|
Lid sinds: 12 jan 2011
ik ben nu 10 weken zwanger en heb blaasonsteking ik slik 1 tot 2 cranberry pillen per dag.. overlegt de Cyn. dat is prima en kan geen kwaad ;-) en  heel veel water drinken + zure dranken

Ontmoet anderen

Ook uitgerekend en vind je het leuk om met anderen in contact te komen? Ontmoet aanstaande moeders die in dezelfde maand zijn uitgerekend als jij. Praat gezellig mee over jullie zwangerschap en deel tips en ervaringen. Ga naar je eigen Maandclub!

Plaats een reactie

Volg ons op social media

Laatste reacties

En een paar dagen later had ik het pakketje in mijn handen! Ik hield van de...
Zegt: Klasiena_1990
33283
De eerste regel van mijn schoonheid repertoire, want ik was echt weggeblazen...
Zegt: Olivia1Wouters
33282
Ik ben Debby 19 jaar ik moest nu al 2 dagen geleden ongesteld worden en ik ben...
Zegt: Debby de vos
33280
Hey iemand met het volgende ervaring? Heb een heel lichte periode gehad zoon...
Zegt: Annoniem
33279