Blaasonsteking

Naam: Mu-chacha
|
Lid sinds 19 aug 2009

Hallo lieve mensen !

Ik werd zo'n 2 weken geleden wakker van een hevige pijn in mijn rug. Ik dacht dat zal er wel bij horen bij de zwangerschap...Maar dat bleek achteraf dus niet het geval te zijn!
Ongeveer een week later dacht ik, dit is niet goed dus ik de dokter maar even bellen...helaas was er pas afgelopen vrijdag plaats en toen ben ik dus gegaan.
Ik kwam daar aan en vertelde dat ik echt heel erg last had van mijn rug vooral aan de zijkant van mijn rug. Zegt de dokter doodleuk tegen mij dat ik gewoon een verkeerde houding had! En dat ik naar een houdingstherapeut moest gaan. Maar ik dacht dat zal het echt niet zijn...dus ik vertelde aan haar dat ik de dag van te voren koorts had gehad en dat ik al 2 weken bijna niet had geslapen van de pijn! Uiteindelijk zei ze tegen mij dat ik even in een potje moest plassen om te kijken of ik blaasonsteking had. Maar ze wist bijna zeker dat het aan de houding lag...
Achteraf bleek dus inderdaad dat ik een blaasonsteking had en daardoor zo'n last had van mijn rug plus nog daarbij die koorts had gekregen!!! Ik heb daar gelukkig tabletten (voor zwangere vrouwen) gekregen en het gaat al een heel stuk beter!

Ik wil dus hiermee ook even zeggen dat je goed naar jezelf moet luisteren. Ik had gewoon veel eerder moeten gaan, maar ik denk dat als ik geen koorts had gehad..en dat niet had verteld aan de dokter...dan was ik gewoon naar buiten gestuurd met een blaasonteking!! Als je denkt dat er iets is meteen even bellen voordat het erger word.

Dikke kus Samanta en de baby....


No Avatar
Sweetmommy on
Anoniem
Naam: Sweetmommy

Dit komt me zeer bekend voor.. alleen ben ik te lang door blijven lopen met deze blaasontsteking en dat gaf Nierbekkenontsteking, mijn God wat een helse pijn was dat..
Na een antibiotica kuur die niet schadelijk was voor de kleine was het gelukkig over, ik heb voor mijn gevoel de ergste pijn al gehad nu!
Toen was ik 20 weken zwanger, nu ben ik 23 weken zwanger en heb een gekneusde rib (kindje schopt hard) en een koortslip..

Zwanger zijn is soms geen pretje, maar ik heb het allemaal over voor onze kleine man!

Succes & beterschap!

Ontmoet anderen

Ook uitgerekend en vind je het leuk om met anderen in contact te komen? Ontmoet aanstaande moeders die in dezelfde maand zijn uitgerekend als jij. Praat gezellig mee over jullie zwangerschap en deel tips en ervaringen. Ga naar je eigen Maandclub!

Plaats een reactie

Volg ons op social media

Laatste reacties

Hey iemand met het volgende ervaring? Heb een heel lichte periode gehad zoon...
Zegt: Annoniem
33279
Hi Ladies, Ik ben hier nieuw en ik zou graag willen weten of jullie het zelfde...
Zegt: Lady J
33278
Hoi , ik word 41 heb vijf kinderen jongste is 13 en voor mij was dat ook wel...
Zegt: Sylvia Hanssens
33277
Еврейская социальная сеть и знакомства в Израиле Израиль еврейская социальная...
Zegt: IsrafacePep
33276