Wel blij, maar ook onzeker?

Naam: Leentje_GTI
|
Lid sinds 21 dec 2009

Hallo allemaal,

Ik ben nu bijna 14 weken zwanger, en hoewel ik aan de ene kant hartstikke blij ben met de komst van ons kindje, overheerst bij mij vooral een gevoel van onzekerheid en angst. Mijn vriendinnen zaten vooral op een roze wolk toen ze zwanger waren, en ik heb ze toen ook nooit horen zeggen dat de twijfel wel eens toesloeg. Ik weet honderd procent zeker dat ik dit kindje wil, maar het is natuurlijk onvermijdelijk dat m'n leven drastisch gaat veranderen, en dit maakt me gewoon angstig. Omdat m'n vriendinnen allemaal maar joepie de poepie waren tijdens hun zwangerschappen, vind ik het moeilijk om hierover met hen te praten omdat ik absoluut niet het idee wil wekken dat ik er niet blij mee ben... Herkent iemand dit gevoel? Ik voel me gewoon schuldig dat ik niet de hele dag met een brede glimlach op m'n gezicht loop en dat ik sommige aspecten van het zwanger zijn (obstipatie, vermoeidheid) behoorlijk vervelend vind.

Liefs


No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Hallo Leentje,

Het is niet zo raar hoor! Er gaat en is veel aan het veranderen! En ik denk dat je vriendinnen dit ook goed zullen begrijpen en hebben het waarschijnlijk zelf ook gehad, maar lieten dit (net als jij nu doet) niet zien aan de wereld om je heen!
Probeer er over te praten met je vriendinnen, dat lucht al enorm op!
Succes,

LIefs

No Avatar
Leentje_GTI on
Naam: Leentje_GTI
|
Lid sinds: 21 dec 2009

Dank je wel! We doen binnenkort een 'meidenmiddag' met twee die al kinderen hebben, en een vriendin die ook zwanger is en dan zal ik wel laten weten hoe ik me voel. Ben erg benieuwd...

No Avatar
MamaVanJesse on
Naam: MamaVanJesse
|
Lid sinds: 21 dec 2009

gezellig, komt vast helemaal goed!!!!!!

No Avatar
corrina on
Naam: corrina
|
Lid sinds: 31 dec 2009

zoo herkenbaar....ik ben blij met de komst van onze derde, maar ook met een derde gaat er een hoop veranderen.
Mijn andere kinderen zijn tegen de tijd dta ik uitgerekend ben al 9 en 7 jaar is niet niks zo n kleintje erbij maar ja we redden het allemaal wel.
Man super blij kinderen vinden het geweldig en vader en schoon ouders blijken het ook wle leuk te vinden maar toch twijfel ik soms....en voel me daar ook schuldig om maar ja dat hoort erbij denk ik denk dta iedereen dit moment wel heeft succes xx corrina

Ontmoet anderen

Ook uitgerekend en vind je het leuk om met anderen in contact te komen? Ontmoet aanstaande moeders die in dezelfde maand zijn uitgerekend als jij. Praat gezellig mee over jullie zwangerschap en deel tips en ervaringen. Ga naar je eigen Maandclub!

Plaats een reactie

Volg ons op social media

Laatste reacties

Mijn hart is vol van vreugde en ik weet niet hoe ik Heer Bubuza moet bedanken...
Zegt: Gabriella Scott
33275
Hoi allemaal.. Ik ben nu 30 wk & 1 dag zwanger en voel me nog steeds super...
Zegt: Samantha Hopmans
33274
gwn pils drinken werkt bij mij goed. groet ragel
Zegt: ragel
33273
hoi bams, ik zou uw kind graag willen overnemen ik weet namelijk hoe het is een...
Zegt: ragel
33272
Over: Gezellig