Wie help mij met leuke ideetjes voor mijn (te) kleine babykamer

Naam: lotte112
|
Lid sinds 04 feb 2011
Hoi hoi, Wie kan mij helpen aan leuke ideetjes voor mijn baby kamertje, wij wonen in een klein huis en dus onze babykamer is piepklein maar wil er natuurlijk wel een heel mooi kamertje van maken. Ik hou er van om net iets anders te zijn dan het standaard en vond een lief fotobehangetje wel een heel leuk idee maar je raad het al een piepklein kamertje en veelste grote standaard maten fotobehang dus dat idee gaat niet door :-( Nu is mijn vraag aan jullie wie weet er iets leuks??!! Groetjes, Lotte

No Avatar
Aviator on
Naam: mommyD
|
Lid sinds: 24 sep 2010
Ken je iemand die een mooie muurschildering kan maken? Die kun je altijd pas maken en aanpassen aan het oppervlak. Mijn broer en ik gaan binnenkort en muurschildering maken, zodat het mooi uitkomt met het schuine dak + dat niemand hetzelfde zal hebben als jij!
Ik heb gekozen voor een schildering van Kikker van Max Veldhuis. We hebben iets zachtere kleuren gekozen dan de orginele kikker, maar ik vind het helemaal gaaf!

Ontmoet anderen

Ook uitgerekend en vind je het leuk om met anderen in contact te komen? Ontmoet aanstaande moeders die in dezelfde maand zijn uitgerekend als jij. Praat gezellig mee over jullie zwangerschap en deel tips en ervaringen. Ga naar je eigen Maandclub!

Plaats een reactie

Volg ons op social media

Laatste reacties

ik heb eens een vraagje , kan het echt dat je pas na 3 weken positief test? ik...
Zegt: nikie
33137
Even een hart onder de riem voor alle ‘oudere’ aanstaande mama’s. Ik ben...
Zegt: preggie
33136
hey heb dat probleem ook , vorige maand heb ik een bloeding gehad dat wel maar...
Zegt: els van camp
33135
Hoi! ik koop mijn gordijnen altijd bij plissegordijnenexpert.nl omdat ik ze dan...
Zegt: celinevb
33134