zwanger??

Naam: Lavendel
|
Lid sinds 09 jan 2010

gister heb ik een zwangerschapstest gedaan, deze was negatief. Toch heb ik het gevoel dat ik zwanger kan zijn. Ik ben 4 dagen overtijd, terwijl ik altijd stipt op tijd ongesteld wordt. Vorig weekend begon ik een beetje misselijk te worden, en dat heb ik nu al een week lang. Zowel dag als nacht, niet continue maar wel met vlagen. Vanmiddag heb ik voor de zekerheid nog een test gehaald, na het weekend wil ik nog een keer testen om er zeker van te zijn. Een kindje zou welkom zijn, maar het is niet zo dat ik daar mee bezig ben en dat daardoor mijn ong uitblijft. Misschien is het raar, maar toen ik al een paar dagen last had van misselijkheid dacht ik dat ik misschien ziek zou worden :) Ik heb geen koorts, naast de misselijkheid en af en toe hongergevoel voel ik mij verder goed. Wat denken jullie? Zou ik zwanger kunnen zijn? Hoe kan het dat de test dan negatief was?


No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Ik ben nu 6 weken zwanger en heb een erg kort lontje en ben snel geiiriteerd,nu is dit de derde zwangerschap en ik herken dit echt niet,bij ons zoontje was ik emotionnel en lief en erg moe,en bij ons dochtertje was ik fit,niet moe en ook lief,bij beide wel misselijk geweest,maar niet extreem!
Nu ben ik soms ook een beetje misselijk,maar ik begrijp niet waar dat kort lontje vandaan komt,herken ik gewoon niet,alleen enkele dagen voordat ik mijn mesntruatie moet krijgen!
ZOu het een meisje worden,volgens bakerpraatjes,maken die je chagrijnig...

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

excuses ik post deze vraag bij een antwoord van een vraag van iemand,sorry!

No Avatar
frouwkje on
Naam: frouwkje
|
Lid sinds: 22 feb 2010

hallo,
ik deed zaterdag een test en dacht eerst geen streepje te zien, al teleurgesteld. Na een minuut toch beter te kijken zag ik dat er echt een heel licht streepje stond. Ik op internet kijken en een streep is een streep dus toch wel zwanger! Nu maar een duurde test gehaald en ja hoor zwanger kwam er in beeld. Ik zou nog een keer een test doen want misschien heb je hem wel te vroeg gedaan. dan weet je het in iedergeval zeker want als je iets heel graag wil voel je soms misschien ook wel dingen die er niet zijn.................................................. ik hoop posotief voor je!!!

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Hier precies hetzelfde gehad een paar weken geleden.
Maar ik ben toch echt wel zwanger!!!
Gewoon over een tijdje nog eens proberen.

Ontmoet anderen

Ook uitgerekend en vind je het leuk om met anderen in contact te komen? Ontmoet aanstaande moeders die in dezelfde maand zijn uitgerekend als jij. Praat gezellig mee over jullie zwangerschap en deel tips en ervaringen. Ga naar je eigen Maandclub!

Plaats een reactie

Volg ons op social media

Laatste reacties

Mijn hart is vol van vreugde en ik weet niet hoe ik Heer Bubuza moet bedanken...
Zegt: Gabriella Scott
33275
Hoi allemaal.. Ik ben nu 30 wk & 1 dag zwanger en voel me nog steeds super...
Zegt: Samantha Hopmans
33274
gwn pils drinken werkt bij mij goed. groet ragel
Zegt: ragel
33273
hoi bams, ik zou uw kind graag willen overnemen ik weet namelijk hoe het is een...
Zegt: ragel
33272
Over: Gezellig