Zwanger?

Naam: Malika
|
Lid sinds 04 mei 2010
Hallo allemaal, ik en mijn man willen graag een kleintje.. we zijn vorige week bezig geweest met klussen en 25-04 was mijn eisprong.. Ik moest vandaag of morgen ong. worden (onregelmatige cyclus) Werd ik vanochtend wakker met erge buikpijn (wat ik ook normaal bij de menstruatie heb).. en ik verloor heeel klein beetje bloed.. voor de rest zijn de krampen en buikpijn er.. maar verder geen bloed.. Afgelopen 3 a 4 dagen had ik ook erg pijnlijke borsten en pijn/steken bij de baarmoeder.. Zou ik misschien zwanger kunnen zijn? Een test is volgens mij nog veels te vroeg.. Graag hoor ik wat jullie symptonen waren..

No Avatar
Malika on
Naam: Malika
|
Lid sinds: 04 mei 2010
?

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Hallo  dames,

Ik ben bianca een vrouw van 31 jaar en ben 5dagen overtijd vandaag kreeg ik in de ochtend lichtbloedverlies wat nu bijna weg is ik heb sinds ongeveer twee weken ontzettende last van mijn borsten en misselijke vlagen,veel pukkels,uitslag en een stekende zeurende pijn in mijn liezen en links en rechts onder van mijn buik een vervelend trekgevoel.Ik heb gisteren 3 mei een test gedaan deze was negatief.Nu lees ik op verschillende forums dat je ook tevroeg kan testen dat niet bij iedere vrouw het hcg hormoon even hoog is.Volgens mijn huisarts moet ik nog even wachten ongeveer een dag of tien,om gek van te worden die onzekerheid.
Nou is mijn vraag is dit lichtbloedverlies misschien een innesteling en hebben jullie ook deze klachten?

groeten bianca en veel succes voor ieder van jullie.

No Avatar
Sophia on
Naam: Sophia
|
Lid sinds: 03 mei 2010
Ik heb getest op de dag dat ik zou moeten menstrueren en de test gaf meteen positief aan......ik zou gewoon testen. Dan weet je het, en anders een paar dagen wachten. Het lichte bloedverlies kan.....dat heb ik zoveel gehoord. Ik heb er zelf geen last van gehad. De pijnen in mijn buik heb ik nog steeds en ben nu 10 weken zwanger.

Succes

Ontmoet anderen

Ook uitgerekend en vind je het leuk om met anderen in contact te komen? Ontmoet aanstaande moeders die in dezelfde maand zijn uitgerekend als jij. Praat gezellig mee over jullie zwangerschap en deel tips en ervaringen. Ga naar je eigen Maandclub!

Plaats een reactie

Volg ons op social media

Laatste reacties

ik heb eens een vraagje , kan het echt dat je pas na 3 weken positief test? ik...
Zegt: nikie
33137
Even een hart onder de riem voor alle ‘oudere’ aanstaande mama’s. Ik ben...
Zegt: preggie
33136
hey heb dat probleem ook , vorige maand heb ik een bloeding gehad dat wel maar...
Zegt: els van camp
33135
Hoi! ik koop mijn gordijnen altijd bij plissegordijnenexpert.nl omdat ik ze dan...
Zegt: celinevb
33134