zwanger?

Naam: doornroosje
|
Lid sinds 08 jul 2010
hey hallo allemaal Wie kan mij helpen ik ben denk ik bijna 6 weken zwanger,had een test gedaan en die gaf aan dat ik zwanger was,omdat ik niet wist hoelang ik zwanger moest zijn heb ik een test gekocht waarmee je kunt zien hoelang je ongeveer zwanger bent,maar gaf dus aan dat ik niet zwanger ben,maar ik heb wel gevoelige borsten en misselijk en heel moe.maar nu begin ik te twijfelen.. aik heb al 3 keer een miskraam gehad en ik hoop zo dat het goed gaat maar ik vroeg me echt af hoe dat nu kan met die test heel veel liefs doornroosje

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

hoi,
Ben zwanger van mijn eerste kindje, maar als de test al positief is dan is het bijna zeker dat je zwanger bent. en misschien ben je nog best wel aan het begin en kan die test die de weken aan moet geven het nog niet bepalen dat zou wel kunnen, ik zou als ik jou was nog een test doen zonder die weken.

Toen ik die test zag dat hij positief was geloofde ik het egt niet het is de eerste keer zoals ik net al zei: misschien kan jij mij helpen? ik heb best wel krampen van buikpijn verder ben ik erg misselijk gooi alles er uit en ben heel erg moe...

Wat erg voor je dat je al 3 miskramen heb gehad:S, maar kom op ga er niet bij neer zitten!!! het wil niet zeggen dat alles miskramen is hoor ik ken ook iemand die had ook miskramen maar die heeft daarna nog 2 kindjes gekregen... zet hem op...! hoop dat je wat gerustgesteld ben..

liefs len

No Avatar
MissUni on
Naam: MissUni
|
Lid sinds: 20 okt 2010
Haihai!

Wat een onzekerheid! En wat vervelend van je miskramen zeg!
Ik heb ook al een (vroege) miskraam (bij 5 weken gehad) en heb nu weer een positieve test op mijn NOD dag!
Uiteraard ben ik  heel onzeker en durf ik er nog niet blij mee te zijn!
Heeft iemand van jullie hier ervaring mee?

Liefs,

Ontmoet anderen

Ook uitgerekend en vind je het leuk om met anderen in contact te komen? Ontmoet aanstaande moeders die in dezelfde maand zijn uitgerekend als jij. Praat gezellig mee over jullie zwangerschap en deel tips en ervaringen. Ga naar je eigen Maandclub!

Plaats een reactie

Volg ons op social media

Laatste reacties

Mijn hart is vol van vreugde en ik weet niet hoe ik Heer Bubuza moet bedanken...
Zegt: Gabriella Scott
33275
Hoi allemaal.. Ik ben nu 30 wk & 1 dag zwanger en voel me nog steeds super...
Zegt: Samantha Hopmans
33274
gwn pils drinken werkt bij mij goed. groet ragel
Zegt: ragel
33273
hoi bams, ik zou uw kind graag willen overnemen ik weet namelijk hoe het is een...
Zegt: ragel
33272
Over: Gezellig