Zwanger?

Naam: Sannie74
|
Lid sinds 09 nov 2010
Hallo allemaal,

Ik ben nieuw hier.

Ik heb afgelopen weekend sex gehad met mijn vriend maar ik heb laatst antibiotica gehad voor een blaasontsteking :-s Ik was dit even vergeten... niet helemaal handig want toen ik op een site een berekening maakte (wilde weten of het in of buiten een vruchtbare periode zou zijn geweest) leek het dus middenin mijn vruchtbare periode te zijn geweest ... sterker nog... als ik bewust zwanger zou willen worden dan had ik het op DAT moment moeten doen... daar schrok ik wel even van en ben bang dat ik nu zwanger zou kunnen zijn (ik heb 2 kids... een kindje zou van mijn kant welkom zijn maar mijn vriend en ik hebben nog maar 3 maanden een relatie... ouders etc weten niet eens dat we wat hebben... we wilde het heeeeel rustig aan doen). Wat ik van mijn vriend weet is dat hij echt niet op een baby-tje zit te wachten... eigenlijk waren we daar beide wel overuit, die van mij zijn 11 en 15 en dus alweer uit de luiers en geen handen bindertjes meer maar ik zou er minder moeitte mee hebben en nu ik eraan denk zou ik het wel heeeel leuk vinden :-)

Maarrrrr nu ben ik dus onzeker... ik denk er steeds meer aan hoe het zou zijn zo'n kleintje en hoe mooi het zou zijn maar dan de onzekerheid wat de relatie betreft... reacties uit de omgeving... ik heb allemaal vlinders in mijn buik en heb er vannacht niet van kunnen slapen... ik weet dat ik even af moet wachten en reken erop dat ik waarschijnlijk niet zwanger ben hoor maar toch... pfff verwarrend allemaal ...

No Avatar
paarsebril on
Naam: paarsebril
|
Lid sinds: 13 jul 2010
Heel veel sterkte met wachten.

Mijn eerste zoon is ook gekomen door een penicilinekuur. Al wisten we heel goed wat we deden we zouden 3 maanden later toch stoppen met de pil en we zouden het nu wel zien, we dachten nog, zal niet zo'n vaart lopen.

zal voor je duimen.

No Avatar
janina on
Naam: janina
|
Lid sinds: 19 okt 2010
sterkte met wachten
dit lijkt mij ook erg spannend
ik hoop voor je als je wel zwanger zou zijn je vriend het toch accepteerd
veel liefs janina  

No Avatar
annemarie on
Naam: annemarie
|
Lid sinds: 28 okt 2010
tja ik was ook bij mijn 1e aan de antibiotica door een blaasontsteking en zwanger. Klinkt wel hetzelfde wij waren net 2 mnd bij elkaar en hadden nog geen ouders van elkaar ontmoet..toch druk met elkaar...! maar goed wij waren wel allebei kinderloos nog.
Nu zwanger van 2e en 2,5 jr verder en nog samen. Het enige verschil is is dat wij er open voor stonden dat als het zo zou zijn we er ook voor zouden gaan..en het was zo. Ik kan je alleen maar sterkte wensen meid en hopen dat je vriend terzijnertijd bij zal draaien als je toch blijkt zwanger te zijn. Snap dat je enorm dubbele gevoelens hebt nu. Heeft je vriend kinderen?
liefs

No Avatar
Sannie74 on
Naam: Sannie74
|
Lid sinds: 09 nov 2010
Dank jullie wel voor de reacties tot nu toe...

Ik ben al enige jaren single mama dus ik weet dat ik het wel aan zou kunnen, ik zou wat dat betreft niet in een "gat" vallen.
Ik heb een eengezinswoning, ruimte zat voor evt een kindje dus daar maak ik me niet druk om. Natuurlijk denk ik ook van OWJEEE mijn jongens zijn 11 en 15 en ik weet niet wat die ervan zullen vinden... maar dat is voor later. Als het zo is is het zo en denk dat ze wel moeten wennen maar als het er eenmaal is wel blij zullen zijn. Iedereen moet dan wennen, geef hun dan ook de tijd. Maar mijn vriend ... tja... die heeft wel zijn mening over kinderen, zegt zelf geen kinderen te willen van zichzelf. (durft die verantwoordelijkheid niet aan) hij is heel onzeker en raakt in paniek als het zo zou zijn, dat kan ik nu al vertellen (moet ergens een beetje lachen en denk... Mannen....) Zoals het eruit ziet zie ik ons nog niet samenwonen etc... wilde ik zelf ook niet omdat het zelf ook wel goed vond voor nu... 3 maanden een relatie is niks natuurlijk... Het scheelt dan wel denk ik dat ik heel zelfstandig ben. Zoals ik er nu over denk... en het zou zo zijn dat ik zwanger ben... dan vertel ik het hem. Ik zou het kindje houden, dat weet ik heel en heel zeker... ik ben tegen abortus, mijn oudtse was ook niet gepland!  (Ik was toen 19 en zat in een blijf van me lijf en heb het ook gered met hem). Ik zou het bij hem laten en hij zal altijd welkom zijn... ik hoop dat als ik zwanger zou zijn dat dit natuurlijk niet hoeft en dat we eruit komen. Mijn vriend is 30 en heeft eigenlijk nog nooit echt lange tijd samen gewoond dus voor hem is ene relatie met een vrouw en 2 grote kinderen al ene hele uitdaging...

Maarrrr zover is het allemaal niet...

Denk er wel heel erg veel aan hoor maar als ik dat niet zou doen zou dat ook niet goed zijn. Ik kan niet naar de buurvrouw met dit verhaal :-s

Klinkt het stom als ik al wel foliumzuur gehaald heb?
Tja, stel dat het zo zou zijn, dan wil ik het beste doen voor het kindje...

Aan de andere kant denk ik weer van joh, zal wel loslopen, ben 36 dus wie zegt dat ik in no time zwanger zou zijn... en heb wel de pil geslikt alleen die antibiotica heb het misschien tegen gewerkt... kans is minimaal dus dat bedenk ik me ook... als het niet zo blijkt te zijn dan is het ook goed... 2 grote jongens heeft ook voordelen en ik ben heel gek op en met mijn vriend, dan is alles gewoon zoals het was. Denk dat als ik eenmaal ongesteld zou zijn geworden het hem ook vertel hoor... en dan beter uitkijken.

Wel heel dubbel en verwarrend...


No Avatar
Sannie74 on
Naam: Sannie74
|
Lid sinds: 09 nov 2010

(Af) wachten duurt lang :-( ...

Denk wel steeds meer eraan dat ik waarschijnlijk gewoon mijn menstruatie ga krijgen... maarrrrr da's pas zeker over een goeie week...

 

No Avatar
Sannie74 on
Naam: Sannie74
|
Lid sinds: 09 nov 2010
Ik heb net een test gedaan... wahahaha... die was natuurlijk dik negatief...

Ik kon het niet laten ...

Gewoon maar afwachten... zoals ik al eerder zei... ik ga ervan uit dat ik ergens volgende week mijn menstruatie ga krijgen...

Allemaal alvast een heel goed weekend en de zwangeren onder ons... Geniet ervan... wie nog niet zwanger is Klus ze :-)

Ik hou me rustig haha... mijn vriend is gelukkig erg druk deze week en dit weekend met zijn broer naar familie, vind ik wel fijn gezien de situatie... :-)


No Avatar
annemarie on
Naam: annemarie
|
Lid sinds: 28 okt 2010

Is er al ergens duidelijkheid in???............. Ben nu wel benieuwd of je uit je onzekerheid bent.
liefs

No Avatar
girlygirl on
Naam: girlygirl
|
Lid sinds: 24 okt 2010
Ja inderdaad Sannie laat eens horen! Wij zijn helemaaaaaaaal niet nieuwsgierig ofzo! :)

Ontmoet anderen

Ook uitgerekend en vind je het leuk om met anderen in contact te komen? Ontmoet aanstaande moeders die in dezelfde maand zijn uitgerekend als jij. Praat gezellig mee over jullie zwangerschap en deel tips en ervaringen. Ga naar je eigen Maandclub!

Plaats een reactie

Volg ons op social media

Laatste reacties

Mijn hart is vol van vreugde en ik weet niet hoe ik Heer Bubuza moet bedanken...
Zegt: Gabriella Scott
33275
Hoi allemaal.. Ik ben nu 30 wk & 1 dag zwanger en voel me nog steeds super...
Zegt: Samantha Hopmans
33274
gwn pils drinken werkt bij mij goed. groet ragel
Zegt: ragel
33273
hoi bams, ik zou uw kind graag willen overnemen ik weet namelijk hoe het is een...
Zegt: ragel
33272
Over: Gezellig