Zwanger met hart en ziel

Zwanger met hart en ziel is een boek, waarbij oefeningen en visualisaties op een cd worden meegeleverd. Het boek staat bol van de ervaringen, maar ook uit suggesties en handreikingen, waar elke zwangere vrouw haar voordeel mee kan doen. Zowel de zwangerschap als de geboorte en kraamtijd komen aan de orde, waarbij de aandacht gericht wordt op spiritualiteit en emotionaliteit.

Bestel het boek bij Bol.com

Het boek "Zwanger met hart en ziel" is te koop bij Bol.com. Sommige boeken zijn ook goedkoop tweedehands te bestellen via Bol.com. Kijk even op de website van bol.com voor meer informatie. 

Koop bij bol.com

Contact maken met je ongeboren kindje

In het boek wordt uitgelegd hoe je al gelijk vanaf de conceptie met je kindje in de baarmoeder contact kunt maken. Hiervoor leer je innerlijke gesprekken te voeren, maar worden ook tips gegeven om te gaan schrijven en te tekenen. Uiteraard worden de oefeningen op een heldere wijze uiteengezet en leer je zelfs hoe je met je baby in je te gaan dansen. De spiritualiteit neemt een belangrijke rol in het boek in met aandacht voor meditatie, affirmatie en visualisatie.

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Ik was op zoek naar een cd en begrijp dat deze bij het boek geleverd wordt. Heeft iemand de meditatie op cd al gedaan en het boek al gelezen??  Zou het leuk vinden om te lezen wat jullie ervaring hierbij is
Groetjes Maybeline

Volg ons op social media